Mennyi idős, kg volt a baba amikor lecseréltétek a hordozót? Milyet vettetek utána?
Szia! Kb 8 hós volt a fiam, és még nem volt 9kilo, de vettünk egy 9-36kg valót, már elég jól ült benne, nagyon szereti. Én mindenképp olyat akartam, ami 9-36 kg-os, és nem 9-18-as. Mi ezt találtuk a legjobbnak:
45 ezerért vettük, és én nagyon szeretem! Szerencsére a fiam is, imás benne utazni is, aludni is. És biztonságos. 2008-ban tesztgyőztes volt!
8 hónapos volt a babám, 9 kiló. Akkor már 1 hónapja tudott egyedül felülni, kényelmetlen volt neki a hordozó.
Mi Chicco gyerekülést vettünk, 9-18 kilóig. Nekem nem szimpatikusak a 9-36 kilós ülések, nem szeretem az ilyen száz az egyben dolgokat. Beleültettem ilyenbe is babámat, de olyan icipici volt abban a nagy ülésben. A 9-18 kiló szerintem tök jó, nagyon kényelmes, állítható, dönthető, nagyon klassz. Magamból kiindulva sokára lesz 18 kiló a babám, szóval sokáig fogjuk használni...
nekünk is stm starlight sp van, 45500 ft volt újonnan:)
11 hónapos volt a fiam, mikor megvettük. szereti nagyon. meg vagyunk vele elégedve maximálisan.
mi használtan vettünk az egy éves ikreimnek Römert, 9-18 kilóig, a törésteszteken a Römer bizonyult a legbiztonságosabbnak. Viszont ha használtan veszel mindenképp nézd meg volt e már törött, nézd át tüzetesen.
szerintem nem érdemes újat venni, mert a jobb fajták 60 ezertől kezdődnek, kész vagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!