Akiknek a babája kizárólagosan szopott a hozzátáplálásig, könnyen elfogadta azután a kanalat, cumisüveget?
Nekünk a kanalazással volt gond, bár a Vigantolt mi is úgy adtuk, az csak egy kanál volt, utána szopizott. Ő őrjöngött, amikor elvettem, a szájától a kanalat a következő falatért, öklendezett, félrenyelt, nem nagyon tudtam etetni. Jó egy hónap volt, amíg megszokta, most már szépen eszik.
Addig azt csináltam, hogy minden két kanál között cumit dugtam a szájába, amivel nyammoghatott, aztán jött a következő kanál. Vagy kis teát raktam cumisüvegbe és két kanál között ivott kicsit. De így is nagy harc volt.
Cumisüveg: nem volt.
Kanál: nem fogadta el, egyáltalán, csak vmikor 11 hónapos korában.
Addig: BLW
azaz kis falatkákat kapott. szopott, mint előtte igénye szerint, amikor pedig evett a család, odaült velünk és mindenből tettem elé, ami mehetett neki (tehát pl. tojást, szalámit, tejeset nem)
[link] (nem az én oldalam, csak rákerestem neked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!