Ketteske kérdése:
Mekkora eséllyel lesz beteg a babám, ha én az vagyok?
Figyelt kérdés
fáj a torkom, taknyos vagyok és megy fel a lázam. baba 5 hónapos, anyatejes. gyakran mosok kezet, nem puszilgatom, de mit tudok nég tenni, hogy ő ne kapja el? van rá esély, hogy megússza?2013. máj. 24. 17:32
1/5 anonim válasza:
szerintem igen ,az anyatejes babák ellenálóbbak pont az anyatejjel termelt anyagok miatt...én is voltam taknyos szoptattam mert a dr nénink megmondta ,hogy rögtön ellenanyagot is termelek...persze magas lázzal azért ne szoptass
2/5 A kérdező kommentje:
igen, tudom 38 fölött nem szabad.
köszi a választ!
2013. máj. 24. 17:55
3/5 anonim válasza:
Hát nekünk ez a szoptatás-védelem nem jött be sajnos. 2x kórház lett a vége a torokfájásnak, takonykórnak. A kisbabám így reagált rá. 3 és 5 hós korába kerültünk kórházba.
Bár ő 3. baba, 1. , 2. babánál megúsztuk. Nagy baba, mégis betegesebb.
4/5 anonim válasza:
Nálunk megvédte az anyatej, és a lelkemre kötötte a gyerekorvos, hogy mindenképp szoptassam, pedig 39,6 volt a lázam egyszer.
Nem lett belőle baj, sőt, most a fosós vírust se kapta el tőlem (pedig már nem is szopizik, és puszilgatom agyba-főbe :))
Cebiont már adhatsz neki szerintem, ha aggódsz.
5/5 anonim válasza:
van rá esély hogy megússza,persze!
Jó ez így ahogy csinálod! Amúgy nekem is azt mondták,hogy lázasan is nyugodtan szoptassak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!