Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ilyen sok anyuka nem...

Tényleg ilyen sok anyuka nem ad a gyerekének ilyen vagy ehhez hasonló nasit?

Figyelt kérdés

Kinder tejszeket, dörmi, babapiskóta, néha néha csoki

Annyi ilyet látok itt akik megszólják azokat akik adnak a gyerekeiknek.

Nem értem miert.

Azzal jön mindenki hogy káros, meghíznak tőle.

Szerintem meg azërt mert néha neha kap a gyerek valami nasit ami édesség nem attól fog meghizni és igenis kell hogy kajanak valamit amit örömmel majszolnak el nem csak a gyümölcsöt.

Mi a véleményetek?

2013. máj. 24. 13:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 év alatt teljesen felesleges ezeket adni. Én biztos nem fogok.
2013. máj. 24. 14:28
 12/25 anonim ***** válasza:
1 év alatt szerintem senki nem adja. :)
2013. máj. 24. 15:01
 13/25 anonim ***** válasza:

enyém 3,5 éves, még nem kapott dörmit, kinder tejszeletet, babapiskótát eddig 2x evett, de nem jött be neki :)

egyébként semmi bajom a nasikkal, mondjuk mi férjemmel eleve nem vagyunk nasisak így nincsenek is ilyenek itthon :)

fiam mindig választhat egy valamit a boltból (hetente 2x-3x megyünk), soha nem szóltam bele, hogy mit választ, de vagy túrórudit kér vagy gyümölcsöt :)

egy éves kora alatt meg a nasi a tejpép meg a péksüti volt itthon.

szóval jól kimaradnak nekünk ezek. jó minőségű csoki mindig van itthon, számára elérhető helyen, akkor ehet/ne amikor akar, de nagyon van oda érte, jó ha havonta 1x hozzányúl.

épp tegnap sütöttem csokis kuglófot a húsvéti csokijaiból mert nem ette meg őket.

van ilyen is, hogy nem az anya nem ad neki, hanem a gyerek nem kér :)

2013. máj. 24. 16:20
 14/25 anonim ***** válasza:
14%

Miért kéne ilyesmire szoktatni a gyerkőcöt?

Miért kellene valamit kapni, amit örömmel majszolnak el?

Miért nem jó a gyümölcs?

2013. máj. 24. 16:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Szoktam adni neki turorudi,csokit néha ,de csak ha ettek
2013. máj. 24. 18:11
 16/25 anonim ***** válasza:
De az enyémek 3,9 10 évesek.
2013. máj. 24. 18:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Az természetes, hogy a 3, 9 és 10 éves gyerek kap néha túró rudit, vagy csokit, de ez BABA kategória. Szerintem nagyon durva, hogy milyen sokan írták, hogy ilyen hülyeségekkel tömik a babájukat és még jól fel is pontozták egymást.
2013. máj. 24. 18:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Senki nem írta h BABA korában ad majd neki??? HOL olvasod??? Nem látom sehol h ez szerepelne!!! Képzelődsz!
2013. máj. 24. 18:21
 19/25 anonim ***** válasza:
Maga a kérdés van a baba kategóriában.
2013. máj. 24. 18:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező se azt gondolta h baba korban adja a gyereknek a nasit? Itt mindenki úgy értette ha már nagyobbacska adja-e majd neki. Mindenki értette mire gondol és ennek fényében válaszolt , többek között én is. Nem értem miért akadtál ki ennyire. Jó lehet nem pont ez a kategória, nekem is előfordult már h nem jól választottam meg de attól mindenki tudott válaszolni és nem akadt ki senki, sőt nem is szólták meg. Nekem annyira egyértelmű volt h nem baba korban adjuk. Mondjuk én összesítésben olvasgatom a kérdéseket. Lehet azért nem tűnt fel hol van. :)
2013. máj. 24. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!