Tényleg ilyen sok anyuka nem ad a gyerekének ilyen vagy ehhez hasonló nasit?
Kinder tejszeket, dörmi, babapiskóta, néha néha csoki
Annyi ilyet látok itt akik megszólják azokat akik adnak a gyerekeiknek.
Nem értem miert.
Azzal jön mindenki hogy káros, meghíznak tőle.
Szerintem meg azërt mert néha neha kap a gyerek valami nasit ami édesség nem attól fog meghizni és igenis kell hogy kajanak valamit amit örömmel majszolnak el nem csak a gyümölcsöt.
Mi a véleményetek?
enyém 3,5 éves, még nem kapott dörmit, kinder tejszeletet, babapiskótát eddig 2x evett, de nem jött be neki :)
egyébként semmi bajom a nasikkal, mondjuk mi férjemmel eleve nem vagyunk nasisak így nincsenek is ilyenek itthon :)
fiam mindig választhat egy valamit a boltból (hetente 2x-3x megyünk), soha nem szóltam bele, hogy mit választ, de vagy túrórudit kér vagy gyümölcsöt :)
egy éves kora alatt meg a nasi a tejpép meg a péksüti volt itthon.
szóval jól kimaradnak nekünk ezek. jó minőségű csoki mindig van itthon, számára elérhető helyen, akkor ehet/ne amikor akar, de nagyon van oda érte, jó ha havonta 1x hozzányúl.
épp tegnap sütöttem csokis kuglófot a húsvéti csokijaiból mert nem ette meg őket.
van ilyen is, hogy nem az anya nem ad neki, hanem a gyerek nem kér :)
Miért kéne ilyesmire szoktatni a gyerkőcöt?
Miért kellene valamit kapni, amit örömmel majszolnak el?
Miért nem jó a gyümölcs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!