Tényleg ilyen sok anyuka nem ad a gyerekének ilyen vagy ehhez hasonló nasit?
Kinder tejszeket, dörmi, babapiskóta, néha néha csoki
Annyi ilyet látok itt akik megszólják azokat akik adnak a gyerekeiknek.
Nem értem miert.
Azzal jön mindenki hogy káros, meghíznak tőle.
Szerintem meg azërt mert néha neha kap a gyerek valami nasit ami édesség nem attól fog meghizni és igenis kell hogy kajanak valamit amit örömmel majszolnak el nem csak a gyümölcsöt.
Mi a véleményetek?
Messziről jött ember azt mond amit akar.
Neked nem tűnt fel itt milyen sok tökéletes ember, tökéletes családjával tökéletes milliós fizetése van?
Én adok!
Úgy gondolom amíg nem csak ezen él, addig nem baj!
Ha csak ezeket enné lenne gondd, de ha mellette megeszi a főtt ételt, miért ne kaphatna desszertet!
Én is szívesen eszem egy fagyit, sütit, bonbont ebéd után, a gyerek
miért ne kaphatna!?
Van olyan barátnőm aki dugiban eszi a csokit otthon, a gyereknek nem ad...
Szerintem a lényeg azon van, hogy ne ezekkel lakjon jól.Nálunk szoktak kapni ilyesmiket, egy héten kétszer, háromszor, és egyik sem kövér egyáltalán, de mindig csak kaja után lehet róla szó.
Szerintem a sültkrumpli, meg a gyorskaja sokkal károsabb, mint néha egy túrórudi a sárgarépafőzelék után.
Ha a mértéket betartjuk, szerintem nem gond.
Ha azt nézzük, mi káros és mi nem, sajnos akkor manapság szinte semmit nem ehetnénk!
Én fogok adni. Igaz még csak 4 hónapos a lányom. Nem vagyok a káros dolgok mellett és azt se mondom h jó dolog de egyszer-egyszer ha kap csokit vagy egyebet nem lesz baja. Aki ne ad az a saját magánügyet. Én nem bánom. :) Én se szólok bele a másik mit ad nekem se szóljanak be. Mondjuk könnyű átesni a ló másik oldalára uncsitesómnak van 2 fia és van h már délután 4órakor a gyerekek nem ettek rendes ételt csak csoki, cukrot, jégkrémet. Ez mondjuk durva. Beleszólni mondjuk tuti nem fogok.
Én is kaptam anno édességet sőőőt mai napig bűnbe esek többször is :P de sose voltak gondok az étvágyammal h mondjuk háttérbe szorult volna a rendes étkezés.
Én sem tiltanám el tőle, de nagyon ritkán kapna ilyen édességeket. Ne felejtsük el, hogy mi magunk szoktatjuk rá a gyerekeket a cukorra! Elgondolkodtató, hogy miért nőtt meg robbanásszerűen a cukorbeteg gyermekek száma az utóbbi időben.
Itt Győrben a diabetes rendelés minden nap fullon van. Szomorú. Édesszájú vagyok, sajnos nehezemre esik visszautasítani az édességeket, miért kívánnám ugyanezt a gyermekemnek?
Dörmit, kinder csokit 1 hónappal ezelőttig evett. Csokit tavaly decemberbe kapott először, dörmit talán 1-2 hónappal előtte. 1 hónapja 2 napot kórházba voltunk agyrázkódással, akkor nem ehetett csak kekszet, azóta azt kér vagy ropit. Naponta kap 3-4 szem győri édest és pár szál ropit, de csak akkor, ha szépen evett. Szerencsére szépen eszik és nem válogatós, így azt hiszem, ez még belefér. A súlya is kisebb, mint a vele egykorúaké. Ha nem mértéktelenül eszik édességet, hanem mértékkel, akkor semmi baj sincs.
3 éves lesz júliusba a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!