Meddig használtatok mòzest? És utána mire váltottatok? Hordozòra vagy sportrészre?
Gyerekenként változó volt. 4-6 hónapos korig.
Sport kocsira váltottam, amit 150°-ig lehet dönteni.
4,5 hónapos koráig tudtuk használni a mózest, utána már szeretett kilátni. A hordozót kb 2x próbáltuk sétához, de szegénykém úgy meg volt szeppenve benne, hogy be volt kötve, hogy moccanni sem mert, úgyhogy nem használtuk...de szerintem nem sétákhoz való az, hanem ha éppen az autóban elalszik a gyerkőc, akkor könnyen "babakocsira lehet pattanni", de konkrétan azzal nem indulnék el sétálni, szerintem nem egészséges...és az ortopéd orvosok szerinte sem mellesleg... és sem szeretnék abban üldögélni sokáig, gondolj bele...
Úgyhogy mivel nem is szerettük annyira a 3 részes babakocsinkat, eladtuk és vettünk egy szupi sportkocsit, ami majdnem vízszintesig dönthető, ha éppen elaludt volna...
Úgyhogy alváshoz mindenképpen sport rész!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!