Aki kombi kiságyat vett a picikéjének az utána szétszedte és használta heverőnek vagy vett másik ágyat! Milyen matracot és hol vettetek bele?
Mi mindegyiknek azt vettünk.
Mi egy egész kombi bútor szettett vettünk amihez minden van. Az ágy 140x70-es ehhez ott a boltban vettünk matrac rácsot+ matracot is.
Mikor a kistesó született, akkor nem kiraktuk a ngyobbat belöle, hanem a kicsinek is egy teljes bútor szettet vettünk ággyal.
A nagy most 2,5 éves most vettük le neki a rácsokat. Kb olyan 5 éves koráig lesz ez az ágy neki, utánna pedig egy emeletes ágyat fog kapni, de a bútor marad. Szerencsére ez a cég gyárt emeletes ágyakat is ami akár színben is illik a bútorhoz.
Èn nem is értem, hogy aki megengedheti az miért nem kombi bútort vesz a gyereknek.
Sokkal drágább ha veszel eg kiságyat+ pelenkázót. majd mikor nagyobb akkor egy heveröt+szekrényt, majd ha megint nö akkor nagyobb szekrényt+ emeltes ágyat.
6-s vagyok.
nem vettünk bele nagyobb matracot. 140x70-es mikor bébi ágy és mikor lekerülnek a rácsok akkor is ugyan akkora marad.
Kedves 6-os, szerintem a kérdező ezt értette kombi kiságy alatt:
Nem pedig egy egész babaszoba bútorcsaládot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!