Akinek cicin aludt el a babája sokáig, hogy tértetek át másik elalvási módra? Nehéz volt?
Figyelt kérdés
Még csak 3 hónapos, de már most ezen parázok.. ha nem lesz tejem, akkor meddig normális, h cicizik? vagy utána már nem fog egyáltalán? bocs a hülye kérdésekért... de nem tudom..2013. máj. 3. 14:51
1/5 anonim válasza:
kb féléves kora után már nem hagytam,hogy elaludjon rajta.ha láttam lassan elkezd aludni akkor- elkezdtem ébresztgetni.ha azt vettem észre hogy már csak cuminak használja akkor szopi után beraktam az ágyába.egy kicsit nyüglődött,nyöszörgött de bealudt. ha nagyon sírt,akkor újra kapott egy "esélyt",hogy szopizzon-de ha megint csak aludni akart rajta,akkor vissza az ágyába.
ha már nincs tejed,akkor meg már cicit se adj neki..!mert a barátnőm is úgy járt,hogy már rég nem szoptat,de a kislánya még mindig úgy alszik el,hogy fogja anyukája cicijét
2/5 anonim válasza:
7 hós kora körül elkezdtem tápszerrel pótolni. Úgy csináltam, hogy mikor már félálomban volt, belecsempésztem a cumisüveget a szájába, előtte cicizett. Nem volt gond, felváltva ivott üvegből, meg szopott mellette.
3/5 anonim válasza:
7 hónapig szoptattam,addig úgy aludt el,onnantól hogy nem volt tejem,cumisüveggel aludt el,megitta,közben elaludt,letettem,aludt tovább.
Magától nem kereste a cicit tovább ahogy nem volt benne tej.
4/5 anonim válasza:
Mindkettő 1 éves kora táján hagyta abba teljesen magától. A nagyobbikat ezen felbuzdulva el is választottam, a kicsi most 13 hónapos, pár hete nincs cicin alvás, de ettől függetlenül még szopizik reggel és este, ahogy elnézem, ez még egy darabig így is fog maradni.
5/5 anonim válasza:
Off.nem tudom mert 10 hónapos de mintha egyre jobban akarná a cicit. Nélkülem nem alszik el . éjjel is kontrol alatt tartja, majdhogynem azzal alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!