Fiús anyukák! Titeket is levesz a lábatokról a kisfiatok?
Én nagyon nem akartam fiút, már volt egy lányom, el se tudtam képzelni, meg voltam ijedve. A születésével ez teljesen elmúlt, imádom természetesen őt is, mint a lányomat.
Viszont azt vettem észre magamon, hogy teljesen elolvadok tőle...a lányommal következetesebb tudtam lenni, a fiam levesz a lábamról. Mi lesz ebből később, még csak másfél éves...? Régebben nem értettem a fiús anyukákat, hogy mennyire elfogultak a gyerekkel sokszor. Kezdem sejteni, miért.
Kedves kérdező, én lányos anyuka vagyok. Azt tudni kell, hogy világ életemben fiút szerettem volna, a terhességem alatt is meg voltam végig győződve, hogy fiam lesz, éreztem :) aztán amikor mondta az orvos, hogy lány, szégyellem, de nagyon csalódott voltam, még akkor is abban reménykedtem, hogy tévedett, elnézett valamit.
Most már 3 éves lesz a lányom és az első perctől rajongok érte. Most tervezünk második babát és remélem, ő is kislány lesz.
De, engem abszolút levett a lábamról :). Nekem ő az első, kislányra számítottam, nagyon megijedtem, mikor kiderült, hogy kisfiú, fogalmam nem volt róla, milyen lesz (na nem mintha a kislányról tudtam volna :) ).
Annyira imádom, hogy azt el sem lehet mondani... :).
Én mindíg is fiút szerettem volna,fiam is született, most lesz 5 hónapos. Nincs viszonyítási alapom, mert ő az első babám.
Az jutott eszembe, hogy a fiús anyukák általában borzalmas anyósok lesznek. Talán ez az oka, amiket írtok? :)
Kiváncsi lennék 30 év múlva a menyünk véleményére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!