Anyukák Ti mikor hagytátok hogy menjen Apával a kisfiatok locsolni?
Figyelt kérdés
Az én Kisfiam Húsvétkor 7,5hónapos lesz,és nem tudom el vigye-e az Apukája locsolni a Mamákhoz vagy sem?Ti mit gondoltok erről?Tudom hogy kicsi még,és úgy sem veszi értelmét,de mégis.Mi Nőnapkor is felköszöntjük majd a Hölgyeket,Apa ad virágot Marcika meg egy kis pici táblás csokit,azt oda is tudja adni.Olyan jó ötlet szerintem.2013. márc. 3. 14:12
2/11 anonim válasza:
Persze,had menjenek a férfiam :)
4/11 anonim válasza:
Semmikor, de az apja szerencsére nm is jár. Nem szeretem a locsolkodást.
5/11 anonim válasza:
4 hótól símán :) Addíg nem örülnék ha nélülem menne.
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor oké.És menjek én is velük,vagy csak simán Apával?
2013. márc. 3. 14:31
7/11 A kérdező kommentje:
Apa úgy szokta hogy elmegy Mamáék és onnan Papával és a Nagybácsival mennek tovább együtt,és oda már nem engedem Marcit,így hát jönnénk haza.
2013. márc. 3. 14:32
8/11 anonim válasza:
Én nem csinálnék ebből ügyet, de mivel a nagyszülők ELVÁRJÁK, hogy a gyerek meglocsolja a nőket, így elmegy.
20hónapos
9/11 anonim válasza:
Hát nyílván apa-fía megy locsolní nem ís te :)
Nem sértésből mondom de attól hogy te vagy az anya, ő az apa. Veled el mehet a fíad a barátnödhöz apával mért ne m,ehetne el ?
10/11 anonim válasza:
Első húsvétján féléves volt akkor mentem én is. Azóta apával mennek helyben, vidéki nagyszülőkhöz én és a 2,5 éves lányunk is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!