1/12 anonim válasza:
Felül kellemes sárga, majd középen van egy állatmintás bordűr, alul pedig zöld a tapéta. A padló sötétbarna, a bútorok többnyire fenyő(színűe)k.
A kék szerintem túl hideg lett volna...
2/12 anonim válasza:
bézs(3 oldalon a fal),az ajtoval szembeni fal világoskék,a plafon pedig fehér.Bútorok:fehér és sötét kék színűek.Kiegészítők pedig világos zöldek.
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Szia. Kisfiam szobaja: Az oldalfalak sargak, tele micimackos matricaval, a mennyezet eg kek- az ejszakat idezve, neki is tele vannak csillagokkal van egy hold is fent, ami ejszaka vilagit.
5/12 anonim válasza:
Nálunk minden szoba fehér, a gyerekeké is. Inkább a kiegészítőkkel, textilekkel, képekkel, díszekkel "játszok". A fiúk szobájában két és barna dominál.
6/12 anonim válasza:
Kék. De nem mi választottuk, ilyenre festette a főbérlő :)
Nem rideg, olyan zafírkék :)
7/12 anonim válasza:
Mindkét fiam szobájában sárga a fal. Viszont az egyik falat teljesen beborítja egy posztertapéta. A nagyobb fiam maga választotta (ezen halak vannak, tehát a nagyja kék), a kicsinek meg én választottam (ez egy farm, állatokkal). A parketta sötétbarna.
8/12 anonim válasza:
Sárga és zöld - a falak. A kiegészítők, bútorok pedig színesek: vörös, sárga, zöld :) Ha lányom lett volna, akkor is ilyen lenne. Szerintem egy babának minden szín érdekes mindegy, hogy fiú-e, vagy lány.
9/12 anonim válasza:
Sárga falak-kisvakondos,és erdő állatai fali matricákkal.Mikor ebbe a házba költöztünk,akkor sárgára festettük a gyerekszobának szánt falat,gondolván,hogy az unisex szín.Kisfiam most 10 hónapos,jövő nyáron biztos hogy festünk újra,és sztem akkor valami kellemes zöld színt fogok neki választani,nagyfiús,pl autós matricával,hogy később is tetszen neki.
10/12 anonim válasza:
A falak sàrgàk, a mennyezet fa borìtàsu a parkettàval egy szìnu, a falon micimackòs "matricàk" vannak, a bùtorok vilàgosbarnàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!