Milyen magamra köthető hordozót vegyek?
Nekünk mei-tai van, nagyon szeretjük. Igaz,hogy ezt kötözgetni kell, de nem bonyolult. Mostmár mondjuk én is a csatos hordozót venném, azt nem kell mindig kötözgetni,de akkor sajnáltam rá közel 22000 Ft-ot, de a mei-taial is nagyon meg vagyok elégedve. Mondjuk attól is függ,hogy mekkora babáról van szó, mert az én kisfiam csak 5-6 hónapos kora körül nőtt bele a mei-taiba.
Kengurut semmiképp nem vennék, nem jó a csípőjének.
Attól függ, milyen idős.
Kortól függetlenül szerintem a legkényelmesebb és a legegészségesebb a gyereknek a kendő.
a csatos hordozót csak már ülni tudó babáknak ajánlják, a mei tai-t lehet előtte is, bár újszülöttet abba se tennék bele, elveszlik benne.
A kengurut egyáltalán nem javaslom.
Nem bonyolult a kötözgetős kendő sem, én 1-2 perc alatt felkötöm a lányom menetkészre.
Van csatosunk is, de én azt nem szeretem, nem tartja benne olyan stabilan, mint a kendő.
Ha 2 hónapos, simán teheted kendőbe.
A lányom decemberi születésű, egész télen kendőben hordoztam. Jobb is volt, mint babakocsival, a kendőben biztosan nem fázik, melegítem (és ő is engem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!