Anyukák, akik már 2x szultek természetesen, igaz, hogy a 2. babat már konnyebb megszulni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 20:25
11/15 anonim válasza:
Megszülni sztem ugyaolyan nehéz.Az elözmények a nem mindeggy.Nekem az elsö katasztrófa volt 12óra allat lett meg a fiam.A második már gyorsabban,viszont ugyanolyan nehéz volt megszülni.
12/15 anonim válasza:
Az első szülésem 6óra volt, tágítót is kaptam,mert nem tágultam eléggé, és vágtak 3030grammal született a Kisfiam. A második 2óra alatt meg volt, simán kitágultam nem is vágtak 3480 grammal született meg a Kislányom! szuper volt minden még egyet simán bevállalnék. Mind a kettő ugyanannyira fájt, csak a második rövidebb ideig!
13/15 anonim válasza:
nem igaz.. az első rettenetes volt és hosszú, 16óra, azt hittem ott halok meg. a második még fájdalmasabb volt, de sokkal rövidebb. a gyors tágulás miatt volt fájdalmasabb sztem. azt hittem, ott halok meg a változatosság kedvéért.
14/15 anonim válasza:
utolsó vagyok.. az elsőnél nem fájtak az utána levő összehúzódások, a másodiknál szülési fájdalmaim voltak napokig, ha szoptattam. a falat kapartam tőle.
15/15 anonim válasza:
Első baba 10 óra az első fájástól, de csak az utolsó 1-2 óra volt nagyon fájdalmas, második baba 5 óra, itt csak az utolsó 30 perc volt nagyon dúrva. Azt hozzátenném, hogy nem kaptam oxytocint, meg semmi egyebet. Ki lehetett bírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!