Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akik már 2x szultek...

Anyukák, akik már 2x szultek természetesen, igaz, hogy a 2. babat már konnyebb megszulni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanúgy fájt, de rövidebb ideig tartott.
2013. máj. 19. 20:27
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz, 3-at szültem, de a második szülésem volt a legszuperebb , és a legkönnyebb. Az első 12 óra alatt lett meg az első fájástól kezdve a kitolásig, a második pedig 4 óra alatt. Vajúdáskor viccelődtünk, nevetgéltünk a párommal, alig fájt, és két nyomásra kinnt is volt a fiam. Nekem a 3 szülésem közül a 2-dik volt a legszebb élmény.

3 fiú anyukája

2013. máj. 19. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem könnyebb volt, pedig nagyobb baba volt. De a méhösszehúzódás utána...na az jobban fájt!

Kitartást és sok erőt és boldogságot :)

2013. máj. 19. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Elso fiam nem tervezett baba volt 18 evesen...40 hetre 12 ora vajudas utan ebbol 3 toltottem a szuloszoban szuletett meg 3750 g es 55 cm....tavaly december elejen szuletett meg a masodik kisfiam 8 ev telt el a ket terhesseg kozott 2 ora alatt szuletett meg tehat gyorsan es nagyon fajdalmasan...se erom nem volt a vegere se semmi mas...4380 g es 57 cm volt szinten 40 hetre...szoval nekem fajdalmasabb volt de gyorsabb...igazabol nem is ereztem h szulni fogok csak fajdogalt kicsit itt ott aztan elment delelott a nyakdugo es este fel nyolckor megszuletett :) a korhazba is csak a parom kedveert mentem be egy vizsgalatra..de haza mar nem engedtek :)
2013. máj. 19. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:
43%
Az első császár volt,magzatvíz elfolyástól 4órára lett meg,direkt hagytak vajúdni,faros volt. A második is magzatvízzel indult,rá 4órára meglett természetesen.Előzményeket tekintve és átlaghoz képest is igen,könnyű volt a második.
2013. máj. 19. 20:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Sokkal gyorsabb volt - az első közel egy nap, a második mindenestül két óra, de ebből csak bő egy órát voltak fájásaim -, viszont rosszabbul éltem meg. Arra meg véglépp nem számítottam, hogy még napokig olyan utófájásaim lesznek, hogy sírtam minden szoptatás alatt.
2013. máj. 19. 21:05
 7/15 A kérdező kommentje:
koszonom válaszaitokat, további tapasztalatokat várok :)
2013. máj. 24. 10:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Első szülés: mindennel együtt 4 óra 40 perc volt. Fájt, fájt, de elviselhető volt, fokozatosan tágultam, semmi rossz élmény nem maradt

Második szülés: mindennel együtt 50 perc volt, na azt hittem, hogy ott maradok, annyira de annyira fájt, azt mondtam a szülőágyon, hogy soha többé nem akarok szülni. Sokkal gyorsabb, de sokkal fájdalmasabb is volt

(első 3.740 gr. és 51 centi kislány, második 3.960 gr és 52 centi kisfiú, ha ez számít valamit:)

2013. máj. 24. 10:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Elso szulesem az elso fajastol egy 1ora 14perc

Masodik szulesem az elso fajastol 25perc;)))

Viszont jobban fajt

2013. máj. 24. 10:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Barátnőm azt mondta,hogy sokkal fájdalmasabb volt a második.
2013. máj. 24. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!