Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 kilós babánk kinőtte a...

7 kilós babánk kinőtte a hordozót. Az üzletben szűkítős, dönthetős 9-18 kilóig való ülést ajánlottak, hogy természetesen lehet benne már. Valóban így van ez?

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem tud ülni, akkor csak menetiránnyal szemben utazhat. Erre a 0-18 kg-s autósülések alkalmasak. Nekünk is ilyen van, a fiam abban utazik,pedig Ő 9 kilós, de nem ül még stabilan.
2013. jan. 7. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a hordozóba tényleg nem fér bele a babus, a legjobb a 9-18-as dönthetős. A legjobb, ha háttal be lehet kötni.
2013. jan. 7. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Neki ezek az ülések még nem valók, a 0-18-as kategória az ő mérete. Az enyém is kinőtte 5 hónaposan a hordit, de nem ültettem volna semmi pénzért sem 9-18-as ülésbe. Pont azért, mert ezek csak menetiránnyal megegyezőn köthetők, kivétel ez alól a Besafe új ülése, ami 4-5 éves korig köthető háttal. Ami menetirányba van kötve nem biztonságos egy ülni nem tudó babának, mert nem tudja magát megtartani, és egy nagyobb fékezésnél is komoly nyaki sérüléseket szenvedhet. A legjobb, ha minél tovább utazik menetiránynak háttal, erre a legalkalmasabbak a 0-18-as ülések.

2013. jan. 7. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanezt ajánlották az üzletben, de én már felkészülten mentem vásárolni, nem hagytam lebeszélni magam és 0-18 kg ülést vettünk.

Tehát, ha még nem ül a baba, akkor érdemes egy ilyen 0 kg-tól használható ülést venni, sokkal jobb a baba gerincének és kényelmes.

2013. jan. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!