7 kilós babánk kinőtte a hordozót. Az üzletben szűkítős, dönthetős 9-18 kilóig való ülést ajánlottak, hogy természetesen lehet benne már. Valóban így van ez?
Nem.
Neki ezek az ülések még nem valók, a 0-18-as kategória az ő mérete. Az enyém is kinőtte 5 hónaposan a hordit, de nem ültettem volna semmi pénzért sem 9-18-as ülésbe. Pont azért, mert ezek csak menetiránnyal megegyezőn köthetők, kivétel ez alól a Besafe új ülése, ami 4-5 éves korig köthető háttal. Ami menetirányba van kötve nem biztonságos egy ülni nem tudó babának, mert nem tudja magát megtartani, és egy nagyobb fékezésnél is komoly nyaki sérüléseket szenvedhet. A legjobb, ha minél tovább utazik menetiránynak háttal, erre a legalkalmasabbak a 0-18-as ülések.
Nekem is ugyanezt ajánlották az üzletben, de én már felkészülten mentem vásárolni, nem hagytam lebeszélni magam és 0-18 kg ülést vettünk.
Tehát, ha még nem ül a baba, akkor érdemes egy ilyen 0 kg-tól használható ülést venni, sokkal jobb a baba gerincének és kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!