A 11 hónapos fiamnál a lóbalzsamot ajánlották megfázásra. Van olyan aki ilyen idôs babánál használta?
A melegítőset, vagy a hűtőt? Nagyon nem mindegy.
A kék a hűtő, azt semmiképp ne kend rá, mert szét fog fagyni.
A melegítőse nem melegít, de kellemes mentolos kámforos.
Ennek ellenére én biztos nem kenném rá a babámra.
Ki fog folyni a szeme is tőle.
A lóbalzsam felnőtteknek való. Tömény mentol és kámfor! A mentol nagyon káros a csecsemők, kisgyermekek szívének!!
Van gyógyszertári mellkaskenőcs gyerekek részére, olyan mint a baby loof, csak jóval olcsóbb, vegyetek inkább olyat.
Vagy patikus készítmény, vagy az egyik nagy gyógyszergyár is gyárt mellkaskenőcsöt gyerekeknek. Nem írom le a nevét, Természetország, ha valaki érti. A párom náthás, ma ezzel készítettem neki fürdőt. Babánál azért ezt nem ajánlanám, csípheti, de mellkasra-hátra szerintem nyugodtan.
Kamilla, citromfű, körömvirág, kakukkfű, eukaliptusz és ánizs van benne, több ezek közül olaj formájában.
Bocs, megnéztem, ez 2 éves kortól javasolt.
A patikus viszont szerintem tud segíteni, kérdezz rá.
Én sem kenném be.
Ezek a kenőcsök eredetileg lovaknak készültek, ezért is az a neve. Utána lett visszabutítva az emberekre, de nem hiszem, hogy gyereknek az nem erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!