Nektek mi vált be náthára/megfázásra egy 15 hónapos picinél?
Sterimar orrspray, aztán kiszívni, utána vársz egy kicsit, (nekem mindig tüsszög utána és még kijön egy csomó trutyi) és végül Nasivin orrspray, ami 1-2 nap alatt beszárítja a nyálkahártyát. a vitamin most hirtelen nem fog rajta segíteni, ha fáj a torka, Panadol szirup.
Vagy esetleg még próbálhatsz ezek mellett homeopátiásat.
Szia!
Amit előttem írtak, nekünk is az vált be. tengervizes orrspray után alapos orrszívás, utána orrcsepp vagy orrspray.
Estére esetleg Ca Kid szirup/Fenistil, hogy aludjon is egy picit. Féligülő helyzet (így nem dugol annyira az orrnyálkahártya.
C vitamin csepp nagy dózisban (nem lehet túladagolni, mert vízben oldódik, így kispisili a felesleget)
Egy jó tanács: betegség alatt nem javasolt adni vitamin készítményeket, mert a bacikat is erősitik sajna :(
Ha meggyógyult utána ad majd neki!
Gyors gyógyulást!
Egy 3 gyerekes gyerekápoló anyuka
Utolsó vagyok:
Ha nagyon nemhagyja az orrszívást akkor bugyoláld be egy nagyobb takaróba, hogy ne tudjon hadakozni. Gyorsbban végeztek és nem lesz olyan hosszadalmas a "kínzás" a hadakozás miatt.
Sokkal rosszabb, hogy ha 10 pecig küzdesz vele, mert még jobban sír=még jobban bedugul majd az orra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!