Túlreagálom? ("Anyós téma", bővebben lent)
Csak büszke a babára, mint minden nagyszülő.
Addig, amig nem viszi tőlzásba, és minden rendben a picúrral, én nem bántanám, hagy fürödjön egy kicsit a népszerűségben. Legyél te is kicsit türelmesebb!
tudom, hogy ezt mostmár könnyű mondanom, annak idején én is nagyon sokat hadakoztam minden miatt, de ha betartja azokat a dolgokat, amiket viszont neked kell kikötnöd (napirend, étkezések, stb), akkor engedd el magad, nem dajka, akinek te parancsolsz és te fizetsz, hanem szivességet tesz. Hagy lelje benne igazán az örömét!
Azt gondolom, hogy még mindig jobb, hogy előre megmondta, hogy elviszi kicsit dicsekedni, mintha csak utólag tudnátok meg.
Amúgy szerintem sincs ebben semmi rossz, Te reagálod egy kicsit túl.
Ők már csak ilyenek.. :) Anyám se kérdez, csak cselekszik. De nincs okom panaszra, mert imádja az unokáját, az unokája is őt, és végül is nem baj az, ha másokat is megismer a pici, hadd gyűjtse a tapasztalatokat. Ami anyóst meg anyát illeti, inkább örüljünk, hogy vannak ők nekünk... Speciel én meghalnék anyám nélkül... annyi gondot levesz a vállamról, már csak azzal is, hogy 2 naponta átjön, és játszik egy kicsit az unokájával :)
Ne bántsd érte anyóst, nem éri meg a rossz viszonyt, vagy a sértődést, pedig igazad van, de ez nem olyan horderejű dolog, ami miatt borítani kell a családi békét. :)
És sosem értem ezeket a "anyós túlreagálásokat"... Ha anyádál lenne egy órát a gyerek, tőle is elvárnád, hogy megkérdezze, elviheti -e sétálni?
Nemtudom, de én bízom annyira anyámban, anyósomban sőt férjem mamájában is, hogy pici korától rájuk hagyom a babám. Memgondom, mikor mit ehet, mikor tegyék tisztába, kimehentek-e vagy nem, ha igen miben, és ennyi. Otthagyom, imádják egymást, jól megvannak és sosem volt gond.
Szeritnem túlreagálod, mert mi baj lesz akkor, ha nem kérdez meg, elviszi sétálni, és megmutatja valakinek? Össszedől a világ? És ha nem mondaná, lehet meg sem tudnád, akkor mi van? ...
Nyugodjatok már meg és lazuljatok kicsit, inkább élvezzétek ki azt a pár órát, ami a tietek!!
Szia!!
Hát nemtudom én nagyon jóban vagyok az anyósommal aminek nagyon örülök! Nekem még csak 4,5 hós a babám és sokat foglalkozik vele ha 1 nap nem látja mert tiszta rosszul van:)! Én büszke vagyok arra ha sétálni megyünk és dicsekszik vele:D! Nagyon szereti a kis unokáját aminek szintén nagyon örülök:)! Ha 1 éves lesz a kisfiam akkor biztos nyugodt szivvel fogom rá hagyni 1-2 órára, most is rábiznám ha nem lenne ilyen anyás a kis drágám:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!