Ha egy baba laktóz vagy tejcukorérzékeny akkor a sima (DM-es) tápszert sem bírná ugye?
a tápszerben a tejfehérje szét van bontva, ezért jobb a babáknak mint a sima tej.
de ha a tejtermék evése után 10 percre kakilt hígat akkor egyrészt semmi köze hozzá, mert nem 10 perc mire átmegy a szervezetén, másrészt a túró fog kicsit.
valami másban keresd a bűnöst
Ez így van! A tej allergia esetében hamar átfut, és akár 10-15 perc múlva is lehet híg széklet!
Ha szeretnéd tudni, vidd el a gyermeket gasztrora és ott megnézik! Veszíteni valód nincs!
Unokaöcsém tej allergiás, és ő is eszeget sajtot és túrót, attól nincs is baja, de a tejtől 10 perc múlva folyik belőle minden!
Mi most fogjuk a lányomnak kipróbálni a tejet. 20 hónapos és eddig nála is fenn állt a tejallergia, de az utolsó vizsgálat azt mutatta, hogy már nincs!
Az én fiamról 14 hónaposan derült ki,hogy tejfehérje érzékeny, pedig már ugye 9 hónapos kora óta kapta a tejtermékeket. Tejet persze nem, de joghurtot, sajtot stb. igen, és még sem volt annyira egyértelműek a jelei, csak pár hónappal később!
Szerintem is nézesd meg!
4-es vagyok!
Nekem a lányom ekcémás lett a Milupa Ha tápszertől.
Beszélj a dokitokkal, hogy elszeretnél menni gasztrora hogy nézzék meg a gyereket! Neked is jobb ha tudod, hogy mi van!
4-es vagyok!
A lányomnak karcolásos allergia vizsgálatot csináltak, és csináltak vérvételt, de nem éhgyomorra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!