Szülés után megváltozott önkép - hogy bírkoztok meg vele?
Lassan hat hónapos a kislányom, de még mindig nem tudok úgy magamra nézni mint régen. Nem híztam sokat terhesség alatt, és azt a kicsit is leadtam már, de még is teljesen más a testformám, sokkal szélesebb vagyok, semmi derekam, a mellem felemás, mert mellbimbó problémák miatt csak az egyikből tudok szoptatni, és félek hogy nem vagy csak nagyon kicsit fog változni ha elválasztottam a kicsimet. A párom ugyanúgy kíván, ezzel nincs is gond, mindig mondja hogy tetszem neki, de a gond az hogy én magamnak nem. Annyira hiányzik, hogy régen nem törődtem a testemmel, nem azért mert tökéletes volt, csak szerettem úgy ahogy volt.
Ti hogyan bírkoztok meg ezzel? Van valami praktika amivel segíthetek, hogy ne azzal foglalkozzam hogy pl túl szűk a poló és mindenk látni fogja a felemás mellem, ami meg elég bő abban úgy nézek ki mintha 20 kilóval több lennék. A legrosszabb, hogy a szülés óta a párom alig látott meztelenül annyira szégyellem magam, a mellemet meg fedetlenül csak szoptatás közben látta...
Telitalálatos a kérdésed nálam! Sajnos. ..:-((
56 kg-rol 80 kg-ra hiztam és 13 kg meg is maradt.
Még szoptatok igy tul sok lehetöség nincs is.
Ha tükörbe nézek a sirás folytogat, ha leülök fodrozodik a háj a hasamon, ha megyek reng, mint a puding....
Én már belebetegedtem ebbe az állapotba..
Egyikből vedd ki a szivacsot a melltartó esetében, a másikban, meg hagyd benne és tlán kiegyenlkíti egymást a kettő. Kitartás, egészsgées életmód, kis otthoni mozgás, és célzott testformálás. :)
Sok örömet a kicsihez, üdv: egy lassan egy éves tündérke anyukája. :)
10-esnek, de igazából a többieknek is: remélem nem értettetek félre, nem azt akartam hogy irigyeljetek, mert nem híztam. Épp azt akartam, hogy más is kiírhassa magából esetleg segíthessünk egymásnak , hogy sikerüljön egy kicsit jobban megbarátkozni az "új" testünkkel vagy épp visszaszerezni a régit.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!!!
Többen mondtátok, hogy tömjem ki a melltartót. Higyjétek el próbáltam, de olyan nagy a különbség, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy nem látszik, hogy kitömött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!