Mikor raktátok először kompba a babát?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hós lesz. Nem vagyok híve a kompnak, de egyszer beletettem pár percre és nagyon tetszett neki. Meg a környezetemben mindenkinek (főleg anyósnak) ez a mániája, hogy miért nem teszem már bele. Ülni még nem ül fel egyedül, de ha ültetjük már szépen tartja magát. Ti mikor tettétek bele kompba, van egyáltalán értelme?2013. máj. 17. 10:30
11/13 anonim válasza:
7hónapos kora körül raktam bele a lányomat.Ekkor már önállóan felült.Naponta kb. fél órát volt benne,mikor már ráunt a szőnyegen mászkálni.Most 10hónapos,feláll és kezd a bútorok mellett lépegetni.Ha nem egész nap van benne,akkor nem lesz semmi baja a babádnak a komptól.
12/13 anonim válasza:
Minden babának tetszik a komp, és elsősorban pont emiatt káros. Olyan mozgásra kényszeríti őket, amire még nem állnak készen, emiatt felgyorsulhat a mozgásfejlődés, és kimaradhatnak fontos mozgásfejlődési állomások (kúszás-mászás). Szerintem mutasd meg anyósodnak egy szakember véleményét, hátha arra jobban hallgat.
Ha mindenképpen bele kell tenni a kompba, legalább azt várd meg, amíg önállóan felül, akkor legalább a gerincét nem károsítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!