Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor raktátok először kompba...

Mikor raktátok először kompba a babát?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hós lesz. Nem vagyok híve a kompnak, de egyszer beletettem pár percre és nagyon tetszett neki. Meg a környezetemben mindenkinek (főleg anyósnak) ez a mániája, hogy miért nem teszem már bele. Ülni még nem ül fel egyedül, de ha ültetjük már szépen tartja magát. Ti mikor tettétek bele kompba, van egyáltalán értelme?
2013. máj. 17. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7hónapos kora körül raktam bele a lányomat.Ekkor már önállóan felült.Naponta kb. fél órát volt benne,mikor már ráunt a szőnyegen mászkálni.Most 10hónapos,feláll és kezd a bútorok mellett lépegetni.Ha nem egész nap van benne,akkor nem lesz semmi baja a babádnak a komptól.
2013. máj. 17. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Minden babának tetszik a komp, és elsősorban pont emiatt káros. Olyan mozgásra kényszeríti őket, amire még nem állnak készen, emiatt felgyorsulhat a mozgásfejlődés, és kimaradhatnak fontos mozgásfejlődési állomások (kúszás-mászás). Szerintem mutasd meg anyósodnak egy szakember véleményét, hátha arra jobban hallgat.

Ha mindenképpen bele kell tenni a kompba, legalább azt várd meg, amíg önállóan felül, akkor legalább a gerincét nem károsítod.

2013. máj. 18. 03:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
2013. máj. 19. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!