Ti bevállalnátok?
Barátnőm egy hónapja rágja a fülem,hogy csináljunk egy kerti partit. Az ő kislánya 2 hónapos,az én kisfiam 4,5 hós. Úgy tervezte,hogy először mindenki a napirendet befejezve,fürdés-evés-altatás megtörténik,aztán jönnek a nagyik és vigyáznak a picikre. 10 percre laknak a másik városban,mégis szorul a szívem,ha arra gondolok,hogy nem lennék itthon..még egy fél napra sem hagytam itthon Anyukámra a kisfiam,pedig nagyon megbízom benne,szó sincs ilyesmiről,csak egyszerűen imádok a kisfiammal lenni. Ha elalszik általában hajnal 4-5 között kel fel enni,akkorára itthon lennénk,ha pedig hamarabb kel fel,akkor sincs gond,mert sajnos tápszeres. Akármi történik tényleg percek alatt hazaérnénk,mégis tartok Tőle. Ránk férne a kikapcsolódás,mert tényleg sehol nem voltunk azóta kettesben,sőt a bevásárlásokon és a családon,barátokon kívül még máshol sem nagyon..!
Ti elmennétek a helyemben? Egyáltalán jól fogom vajon magam érezni? Annyira tanácstalan vagyok,mert a barátnőmet sem akarom megbántani..ti mit tennétek?
bocsi ha hosszú lett,köszönöm ha válaszoltok :)
Az enyém 5 hónapos volt, amikor éjszakára anyukámra hagytam. Semmi probléma nem volt vele, leszámítva, hogy nekem nagyon hiányzott. Ettől függetlenül jól éreztem magam, de azért persze beszéltünk mobilon.:-)
Menj el nyugodtan.:-)
Csak azt az egyet nem értem, hogy mért kell kiírni kétszer egy kérdést!?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!