Mit gondoltok ha az anyuka ráüt egy kisgyerekre? Van mikor ez jogos és a hasznára válik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 15:05
11/20 anonim válasza:
na nem tudom leírni a lényeget Úr Isten miket írok!!!! NEM VAGYOK A VERÉS MELLETT na :D :D Ellenzem a verést. Nem vagyok normális amiket fogalmazok :D :D :D :D
12/20 anonim válasza:
Ne haragudj,utolsó válaszoló vagyok(legalábbis akit te utolsónak hívtál,mert azóta már te lettél az utolsó :) ),de köszönöm szépen van gyerekem. És szerintem tanácsokat sem osztottam,csak elmondtam véleményem a témáról.
13/20 anonim válasza:
Ja ne haragudj,ahogy olvastam még egyszer amit írtál,szerintem nem nekem írtál,mert én nem írtam vásárlásról,hanem az előttem írónak,a 17 éves lánynak. Vagy most már lemaradtam? :D
14/20 anonim válasza:
Igen a 17 éves lánynak írtam nem neked :)
15/20 anonim válasza:
Tényleg Bocsi Már késő van az agyamnak :D
16/20 anonim válasza:
Nekem mondod??? Nem láttad miket írtam??? Harmadszorra sikerült lefirkantani amit akartam :D :D :D
17/20 A kérdező kommentje:
Sajna tudom mi az a csládon belüli erőszak meg gyermekbántalmazás és nem arra gondoltam,hogy agyon verem a gyereket! Csak rácsapok a kezére,fenekére! Az enyém 1 éves és kapott már mert tudja miért kapta! Sőt volt,hogy vissza is adta,de szerintem van olyan ,hogy ez segít és tanító célzatú! Köszönöm a válaszokat! Olyan válasz nem érdekel akinek nincs gyereke mert az nem tudja miről beszél! Hisz soha nem tapasztalt még napi 24 órában a hét minden napján milyen is saját gyerekkel lenni! És miket tudnak csinálni!
2013. máj. 16. 21:56
18/20 anonim válasza:
Kedves kérdező ezzel én is így vagyok h olyan tanácsokkal mint te h nincs gyerek de olyan tökéletesen leír egy napot. De majd megtudja mi is az. Főleg egy tini aki él egy rózsaszín felhőben h majd lesz egy tökéletes férje, tökéletes háza, tökéletes gyerekkel és minden úgy lesz ahogy ő azt elképzeli. És ő ad gyerek témában tanácsot h hogyan csináld. Mert ő mindent eltervezett előre és az úgy is lesz. Csak aztán felébred és jön a valóság. :)
19/20 A kérdező kommentje:
18-as nagyon egyetértek veled! Mindennel amit leírtál! :)
2013. máj. 16. 23:00
20/20 anonim válasza:
8-as válaszoló nagyon sok igaz dolgot írtál le. És igen ,rengeteg álszent ember ír ide. De persze ezért te meg én meg a kérdező leszünk a mocskok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!