Igaza van apósómnak?
Egyik sztori
azért rácsapott a kezére mert olyan dolgott vett le az asztalárol amit nem szabad és ledobta. Még ő állt fejjebb hogy én szolni mertem hogy ne üsse az én gyerekemet.
Ma pedig azért kellett volna megütnöm mert kiakart szálni a kocsiból és nem akart sétálni hanem cipeltetni akarta magát. Ez olyan nagy baj? Ja és ha nem ütöm akkor a fejemre nől ezt a választ kaptam töle. Most igaza van?
De hogy nem pakoljon. Egy egészséges gyerek az elsö években pakol. Honnan tanulná meg, hogy kell jobbra balra rakni dolgokat, kinyitni szekrényeket.
Csak azt pakoljon amit te megengedsz.
Nálunk a konyhában vannak megenegdett fiókok. Olyan ahol a mosogató szivacs és egyebek vannak (nincs vegyszer és törékeny), és a müanyag edényes fiók (ez jó nagy, néha fejjel lefele lóg benne). Ezeket szépen vissza rakocsgatom ha végzett. A nagyobb nál is kb 1,5 évesen kezdtem el kérni, hogy rakja vissza, de onnantól már nem is érdekelte a kipakolás nagyon.
A szobájában minden szekrényt kipakolhat, ez is csak átmenet.
De pl konyhában semmi mást nem pakolhat ki. ezek elvannak zárva. a vitrinhez sem nyulhat, és a dvd-s szekrényhez sem nyulhat. Ha pl a vitrinhez megy akkor mondom neki, hogy nem szabad (eszembe sem jutna rászólni), majd megmutatom, hogy melyiket pakolhatja ki. Vagy oda viszem vagy amleyik szabad azt kinyitom neki, és mehet a pakolás.
1,5 évesen már nem akar ennyire pakolni. Akkor inkább segíteni akar. mondom a nagynak mit szeretnék és hozza a fiókokból.
5-ös vagyok! Válaszom 0%-ban hasznos?? Azért mert nem engedném én sem, hogy megüsse a gyerekemet??
Érdekes...
Elköltözni egyenlöre nem tudunk, ahhoz dolgoznom kell és nincs kire hagynom a lányt. Ilyen emberre rá sem bizom!!
én nem látom a pontozásokat nem is tudok, mert a telom most nem rakja ki. én ugy gondolom mindenkinek megy majd a zöld kezecske. Köszönöm a válaszokat
Sajnállak hogy még nem tudtok költözni,de amint megoldható,költözz.
Addigis ne hagyd őket kettesben.
Én tuti leüvöltöttem volna a fejét (persze nem a gyerek előtt).
Pakolás normális,ez egy ilyen korszak,nálunk is a konyhában alsó szekrények műanyaggal vannak tele,volt már hogy ott érte az álmosság,és elaludt pakolás közben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!