Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Paramami társaim, adtok...

Paramami társaim, adtok újkrumplit a babának?

Figyelt kérdés
Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik betartanak minden előírást a baba etetésével kapcsolatban.
2013. máj. 16. 08:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Hát erre a méricskézős dologra nem is tudom mit mondjak! :) Ez azért már tényleg elég durva.......
2013. máj. 16. 13:36
 12/19 A kérdező kommentje:
Én tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét, de ha csak a konkrét kérdést nézzük a 8-as válasz hasznosabb volt, mint az utána következők. Nem értem miért kell őt lepontozni és kritizálni. Bezzeg a kérdésre már lusták voltatok válaszolni.
2013. máj. 16. 14:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem pontoztam le senkit. Válaszoltam is. Csak meglepődtem a mérésen mert még soha nem hallottam ilyenről. Nem bántottam meg senkit. Mégis le lettem pontozva. Akkor miről is beszélünk?
2013. máj. 16. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy adok újkrumplit, mondjuk tény, hogy nem vagyok "paramami". A nitrátmérős válasz azért megdöbbentet engem is. Erős túlzás.
2013. máj. 16. 14:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Ugyan,én 0%-ra lettem lepontozva,mert bemásoltam 1 részletet 1 cikkből :D

Még annyit sem irtam,hogy egyetértek ezzel vagy sem vagy én adok vagy nem:D

2013. máj. 16. 14:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a 9-10-11-esre értettem, hogy nem válaszoltak, csak a 8-ast kritizálták. Előtte mindenki válaszolt vagy így, vagy úgy.
2013. máj. 16. 15:11
 17/19 anonim ***** válasza:

én viszont köszönöm a nitrátmérős ötletet,már néztem is néhány fajtát,tuti,hogy veszek.

ilyesmid van?

[link]

2013. máj. 16. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:
20%

Igen, ilyesmi mérőnk van, de mi olcsóbban vettük, igaz vagy 3 éve már. Jól jön a nyári szezonban, előtte nem is gondoltam volna, hogy vannak olyan gyümölcsök-zöldségek, amelyekben annyi a nitrát, hogy elméletileg meg sem lehetne enni. Nem azzal van gond, hogy nitrátosak, mert már mindenben van, a víz, a talaj minősége és a sok vegyszerezés miatt, hanem a mennyiséggel. Legkevesebb, ami történhet emiatt velünk egy kisebb nitrátmérgezés, a legrosszabb pedig hosszabb távon a rák.

Én nem látok ebben semmi megbotránkoztatót, én orvosoktól hallottam először erről a mérőről, akik maguk is használták és ajánlották. Saját magam mértem dinnyéket, ahol pl. a megengedett 60 mg/kg nitrátmennyiség helyett, mérés után kiderült, hogy 300-400 mg/kg vagy volt több is. Ha lehet venni normális dinnyét, minek vegyek olyat, ami tele van méreggel.

2013. máj. 17. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:

jó drága:(

nem lehet ilyet bérelni?

2013. máj. 17. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!