2 hónapos babát itthon hagyni a nagyszülőkkel 2 napra? Ti mennétek?
Figyelt kérdés
Nagyszülőkben maximálisan megbízunk,repülővel utaznánk el,1 éjszakát lenne velük a baba.
Ti mennétek?
2013. máj. 15. 17:45
31/31 anonim válasza:
3hónapos volt a fiam,2hónapos a lányom mikor két napra hagytam az anyukámnál.Én direkt szoktatás céljából tettem.Semmi gond nem volt,nagyon jól elvoltak.Egyébként is elég fiatal anyukám van ami szerintem nagyon jó dolog.Nem hinném,hogy ezért elkellene ítélni engem vagy bárki mást,aki a mamánál hagyja a babát "ilyen fiatalon".Én sem ítélem el azokat az anyákat,akik meg nem bízzák másra a gyermeküket!A gyerkőceim a szemem fényei,az életem értelmei de néha nem árt egy kicist külön lenni.Akár csak egy fél napra.Jót tesz a babának,jót a mamának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!