Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babát itthon hagyni...

2 hónapos babát itthon hagyni a nagyszülőkkel 2 napra? Ti mennétek?

Figyelt kérdés

Nagyszülőkben maximálisan megbízunk,repülővel utaznánk el,1 éjszakát lenne velük a baba.

Ti mennétek?

2013. máj. 15. 17:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én 6 hónaposan is fájó szívvel hagytam anyukámra a kisfiam fél napra. 2 hónaposan még nem hagytam volna, nem is tudtam volna, mert anyatejes baba. De te érzed, hogy tudnál-e nyugodtan sétálgatni távol a pici babádtól.
2013. máj. 15. 21:04
 22/31 anonim ***** válasza:
Én nem, mert nem tudnék kikapcsolni, folyton csak rá gondolnék, hogy mi lehet vele. De én nem is tudtam volna, mert nekem akkor még rengeteget szopizott, úgyhogy lehetetlen is lett volna.
2013. máj. 15. 21:07
 23/31 anonim ***** válasza:

én nem, még anyósra sem.

pedig mindig vigyáz rá.

inkább elvinném.

2013. máj. 15. 21:49
 24/31 anonim ***** válasza:

Az enyém elmúlt 3 éves, és most fogjuk először hétvégére másra bízni, még soha nem volt nélkülünk éjszaka.

Már előre rettegek, remélem alaptalanul:)

2 hónaposan fel sem merülne bennem.

2013. máj. 15. 21:58
 25/31 anonim ***** válasza:
igen
2013. máj. 16. 10:21
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,igazából a kérdés egy kicsi becsapás volt.Már 10 hónapos a baba,és voltunk el tőle 2 hónaposan,semmi gond nem volt.Nagyon szépen elvolt,azóta többször is volt a nagyszülőkkel volt,hogy 2 éjszakára.Csak kíváncsi voltam,hogy hányan "támadtok le" ezért.
2013. máj. 16. 13:01
 27/31 anonim ***** válasza:
54%
Másnak szültél gyereket vagy magatoknak?
2013. máj. 16. 14:43
 28/31 A kérdező kommentje:

Ezt miért mondod utolsó?

Csak mert párszor voltunk nélküle?Ez olyan rossz lenne neki?Az jobb,hogy más nem tud elmenni fodrászhoz,mert a gyerek addig üvölt,még a nagyinak fel kell hívnia az anyukáját,hogy jöjjön haza?Jobb lenne nekem és neki,ha egy percet nem lenne nélkülem?

2013. máj. 16. 15:27
 29/31 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Számomra fura, hogy valaki az újszülöttje mellől elmegy.

Én napokra biztos nem hagynám másra, pedig már 1,5 éves is elmúlt. Nagyon jól elvan anyuval, a keresztanyjával, de még nem engedném, hogy máshol aludjon. Ja, és bárhová el tudok menni, ha kell. Így is, hogy nem bíztam napokra senkire...

2013. máj. 16. 22:37
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki úgy csinálja ahogy tudja, ahogy jól esik neki, de még 10 hónapos korában sem bíztam rá éjszakára senkire! Most 20 hónapos, még most sem szeretném. Ettől függetlenül mindent el tudok intézni, és ha várostnézni támad kedvem, vagy nyaralni, akkor jön velem Ő is. El sem tudnám képzelni hogy kihagyjam ilyen dolgokból, hiszen szeret utazni, szereti az új helyeket felfedezni :). Ha fodrászhoz megyek akkor rábízom anyukámra természetesen, nagyon jól elvannak együtt.
2013. máj. 17. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!