Nektek is viszenk a rokonok rengeteg használhatatlan babadolgot? Már kivagyok, hogy lehet szépen visszautasítani?
Tervezett baba,anyagilag jól állunk,direkt azért vártunk még,hogy bármiből a legjobbat is megvehessük (nem legdrágábbat persze).
Erre közeli rokonok és néhány barát lerakatnak néz,kérdezés nélkül hurcolják a saját gyerekeik kinőtt cuccait,hordozó,amibe én sosem tenném bele,kopott büfis ruha,ilyenek.
Nagynényém legutóbb zsáknyival állított be,őt sikerült megsérteni,mert mondtam,hogy nézzük át,erre szinte mind kopott volt vagy szakadt,megmondtam hogy nekem inkább ne hozzon semmit,nem szorulunk rá,ilyen én nem fogok a gyerekre adni.
Nem akarok mindenkit magamra haragítani.
Még 1 hónapom van szülésig,lehet ez lesz mint nálad,majd megbékélnek ha látni akarják (úgyis akarják).
Nem is tudom honnan gondolják,hogy kell nekem szakadt,koszos ruha.Még ha rászorulnánk,oké,de nem.Édes kisruhákat vettem,szépek,tiszták,turisak is gyönyörűek,hol adom majd rá azt amiből a hányásfolt se jön ki...
Attól függetlenül,hogy mi a legdrágábbat is megtehetnénk, én szinte mindent elfogadtam.
Több okból is! Azért mert nem állt szándékomban megbántani senkit, ráadásul sok mindent azért tudtam használni!
Azért mert "el vagyunk eresztve" még nem gondolom,hogy kint a füvön fetrengeni a gyereknek 4000 ezer forintos kisgatyában kell! És bizony sokszor jól jött egy kicsit viseltesebb ruha akkor is,amikor tanult kanállal enni! Mert nem láttam értelmét,hogy megveszek egy kék pólót mondjuk 3000 ezerért a gyereknek és abban tanuljon sárgarépa pürét enni, hogy utána csak hipózni tudjam, vagy dobjam a kukába,mert nem tudom kiszedni a foltot!
De ilyen volt egy régebbi típusú babakocsi is!
Elfogadtam, mert legalább nem kellett anyóshoz cipelni a miénket, állandóan pakolgatni ki-be az autóba. Tökéletesen elringattuk benne anyósomnál a kertben!
De, ami tényleg olyan volt, hogy tudtam nem fogom használni, azt is elfogadtam! Max. elraktam egy zacskóba és ment a padlásra, vagy ha már mondták,hogy nem kérik vissza, akkor szépen kimostam, kihipóztam és bevittem a kórházba a koraszülötteknek!
Fogadd el, mert aztán leszoknak róla és az lesz a baj.
Nem baj, ha nem tudod elhasználni. Tedd el, aztán ha itt az idő, majd visszaadod nekik, ha újra lesz babájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!