Mi történik éjszaka a kisfiammal? Tanácstalan vagyok
Vannak ilyen babák akik csak éjszaka szenvednek a fogzástól.
Nem vagy egyedül, engem most is épp a lányom szórakoztat, bár még csak 5 hónapos, de mostanában kb. 9-12 közt este az a program, hogy kb. 30 percenként felébred keservesen sírva és csak cicin alszik vissza.
Szerintem ez a mozgásfejlődésével függ össze...idővel jobb lesz, pár hét. Nálunk is hasonló volt, csak nem ilyen durván, most már ha kutyázik is félálomba, ha megfordítom és leteszem, alszik is tovább - régen erre csak ordított. Szóval idővel jobb lesz.
7 és fél hós baba anyukája
nekem 5 hós a kislányom és a fogzás már több mint 2 hónapja elkezdődött nála..eddig nem volt gond vele éjjel..egyszer max. 2x kelt ..de akkor cicit kapott és aludt is tovább!
2 hete tart nálunk a nemalvás...szörnyűűűű..már totál ki vagyok!óránként ordítva ébred..van hogy fél óra..kikészít!!!
de remélem lassan elmúlik, mert 2,5 hónaposan már volt hogy átaludta az éjszakákat...most meg!?ááááááá
3-as vagyok
Nem tudom, front van, vagy tényleg a fogak, de a mai volt az eddigi legszörnyűbb éjszakánk.
Alig aludtam, egész éjjel ment a felsírás, sosem szoktam, de most hajnal 4-kor már áttettem az én ágyamba, hogy legalább az ágyból ne kelljen kikelni és hátha jobb lesz, ha mellettem van, hát nem lett jobb.
Zombi vagyok ma.
kedves 3-as és egyben utolsó..nálunk is ez volt, de é már előbb beadtam a derekam, pedig sosem szokott velem aludni..volt, hogy fél óránként felsírt és csak a cicin nyugodott meg..
én is zombi vok!!!
végül olyan fél 6-tól 8-ig aludt egy nagyobbat..és mot aludt be a cicin...
biztos ezt a hülye időt is érzik..de...pf...nem semmi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!