Hány hónaposan vittétek elöszőr a babátokat bevásárlóközpontba?
Figyelt kérdés
Nyugodtabb vagyok ha velem van,viszont bevásárolni meg muszáj,de félek attól,hogy a sok ember miatt valami vírust,bacit benyel....most 2,5 hónapos...2009. okt. 1. 11:32
1/12 anonim válasza:
Én 2,5 hetesen. Muszáj voltam vásárolni menni, a tej meg a kenyér nem jött fel magától.
Délelőtt nincsenek sokan, és siess! Nem lesz baj, nyugi!
2/12 anonim válasza:
Én is 2 hetesen, de tavaly ilyenkor nem volt ilyen vihart kavaró "állítólagos" járvány.
3/12 anonim válasza:
5 hónaposan- előbb semmmiképp nem vittem volna, a bacik miatt
4/12 anonim válasza:
Én három hónapos koráig nem vittem nem is a vírusok miatt hanem az ilyen nagy bevásárló központokba a légkondi miatt nem szerencsés és még amiatt nem túl jó az a túl sok fény és hanghatás ami éri őket a kis idegrendszerüknek ez nem tesz jót!De a muszáj az nagy úr, és ha néha leviszed nem lesz gond!Nekem szerencsém volt, volt ki lemenjen helyettem(apa, nagyik, papik, tesóm).
5/12 anonim válasza:
Szia!
én kb 1,5-2 hetesen vittem először. Elvolt a kocsiban, nem is sírdogált.:)
6/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azt még hozzá tenném, hogy pont azok a gyerekek lesznek betegesek akiket alig visznek valahová. Én ahogy hazahoztam a kórházból másnap már sétálgattunk is odakint. Nagyon jót tesz a gyerekeknek a friss levegő, szinte mindig elalszik az enyém is séta közben. Ha ritkán kerül emberek közé nem fejlődik ki rendesen az immunrendszere és minden vírusra, bacira fogékonyabb lesz. A tesóm gyereke 4 éves koráig szopott mégis majdnem minden hónapban beteg, mert a lakásban nő fel, alig viszik valahova, csak oviba meg haza és ennyi. Hidd el semmi baja nem lesz ha néhányszor elviszed a Tescoba sőt...
8/12 anonim válasza:
3 hónapos volt először, amikor ilyen helyre vittem.
9/12 anonim válasza:
Én 3 hetes koráig nem vittem ki sem (téli baba), és utánna is csak fokozatosan szoktattam.Kell hogy klimatizálódjon!
2,5 hónaposan már nyugodtan viheted, gondolom nem fogsz rendszert csinálni belőle.
10/12 anonim válasza:
1 hónaposan vittem először a Tescoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!