Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumival alvó babák anyukái!...

Cumival alvó babák anyukái! Hányszor adjátok vissza egy éjjel a cumit a szájába?

Figyelt kérdés

Most 3 hónapos a babám. Kb. 2,5 hónapos koráig, ahogy megnyekkent éjjel, kivettem, szoptattam. Átalgosan kétszer egy éjszaka. Viszont úgy vettem észre, hogy nem volt mennyiség, sokszor csak cumizott. Kipróbáltam, hogy olyankor cumit adok, és így átaludja az éjszakát.

Este 8 körül alszik el, általában hajnal 2 körül kell először beadnom a cumit, és eztán 5-6 körül van ismét egy fázis, amikor valószínűleg éberebben alszik, mert sűrűn vissza kell adnom neki, mert nyöszörög álmában. Ha éhes lenne, gondolom felébredne....? Így alszik amúgy átlag 7-ig reggel.

Egyszerűbb volt szoptatni, mert akkor 2-szer keltem hozzá, így viszont ma éjjel pl. 5-6 alkalommal is kikeltem visszaadni a cumit. Igaz, ez csak 1-2 másodperc, és félig alva is lehet. :-)

Nálatok hogyan zajlik ez a dolog? Hogy fog erről leszokni???

2013. máj. 13. 13:10
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Kedves 68%-os válaszoló!

Bár feltettem a kérdést, de egyelőre nem akarom direktben leszoktatni az éjszakai cumizásról, csak a változás hogyanja foglalkoztatott. Örülök, hogy nem igényli az evést, ugyanis van egy 21 hónapos nővére, aki miatt nem árt, ha nappal fitt vagyok, ehhez pedig jól esik az éjszakai minél több alvás. Ezért adom neki (és nem "tömöm a szájába") a cumit, csak és kizárólag alváshoz.

Az egyik előző válaszoló (akinek a babája most 4 hónapos) pedig megnyugtatott, hogy előbb-utóbb elhagyja ezt a dolgot.

Kérlek, ne támadj cinikus hangnemben.

2013. máj. 13. 21:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy éhes lenne. Nekem is 5-6 körül kel a baba és ő rendesen jelzi, hogy gond van, ha csak cumi akkor nyüszög kettőt Cumi vissza és minden ok, de ez el szokott húzódni, mert vagy kiesik a cumi vagy kiköpi...
2013. máj. 13. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!