Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos bakb? babád hogy...

3 hónapos bakb? babád hogy aszik/aludt egy nap? Hányszor, mennyit? és éjjel?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Éjszaka fél 10től reggel 6-ig. Délelőtt 2x fél órát. Délután 13 tól 17-ig az udvaron. Neked?
2012. máj. 18. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Éjjel 9-től reggel 6-ig.Napközben 2 órát fent van 1-et alszik.3 hónapos.
2012. máj. 18. 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:

nekem nagyon össze vissza sajnos...:( kisit el is vagyok keseredve ezen...mondjuk nálunk van egy 2éves nagytesó akinek mondhatom én h csendben kell lenni meg nem zörögve játszani...

nálunk ugy van h este f8körül teszem le, akkor alszik kb éjfélig(eszik)aztán alszik 3-4ig(eszik)majd 6kor kel kb. nemsokára visszaájul még fél orára. délelötti séta alatt is szundit b 20percet. egy nagyobb alvás van fél12-12től akár 4ig is. csak hát mivel a nagyot is le kell tenni s nem tudom ugy ha a kicsi még ébren van, ezért ilyenkor mózesben a konyhába teszem-páraelszivó bekapcs s a monoton zugásban alszik mint a bunda.aztán 5-6közt mikor séta van megint elszunnyad 20percre. és utána az esti fekvés...éjjel is sokat van fent ugye...nem tudom mit kéne másképp csinálnom...vagy jó ez igy? amugy egy nagy, 6,5kilós baba, kedden lesz 3hós.

2012. máj. 18. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Enyém három hónapos mult, este kb fél9-től reggel 8ig alszik megszakítás nélkül. (IMÁDOM) Reggel 8kor eszik,utána még visszapihen 10-ig. Akkor fentvan kb 2órát (ilyenkor általában jól telerakja a pelenkát- ez a fő programja, és a járókában ismerkedik a kis játékokkal, ütögeti őket, próbál nyúlkálni értük, nyitogatja az öklét már) kb 12.30kor eszik legközelebb, és utána szinte rögtön álomba szenderül kb 4ig. 16.30kor eszik újra, és fent van kb fél 7ig, ekkor kicsit pihizik 20-30 percet, játszunk, megtornáztatom, 3/4-ed nyolckor fürdik, 8kor vacsizik, büfi, kiságyba rakom és fél9re már alszik is.

Születésétől egy nagyon nyugodt alvós baba volt- kb 2hétig 6x evett, utána már csak 5x, mert az éjszakait hamar elhagyta, és kb 2hós korától csak 4x eszik egy nap. Ráadásul étvágya sincs túl sok, a védőnőm szerint nem is eszi meg a neki illő mennyiséget, de ettől függetlenül jól hízik szerintem. 3kg-mal született, most 5.8kg.

Nekem is van mellette még egy örökmozgó két évesem és egy ovis 4évesem is, állítólag a legkisebb azért ilyen jó baba, mert tudja, hogy ő már a 3. baba a családban. Nem tudom, de tény, hogy nemsok gond van a picivel. BÁr a két nagytesó is kb ilyen jó kisbaba volt. Egyik sem volt hasfájós sem.

2012. máj. 18. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
az én fiam 24.-én lesz 4 hónapos és a napokban alig alszik. max 20 perc után felébred nappal, éjszaka éjfél után alszik reggel 4-5-ig. ma összesen aludt kb fél órát. a párom levitte sétálni mert már annyira nyűgös volt. most várom hogy hazaérjenek
2012. máj. 18. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Este fél kilenckor fürdetés, aztán fél tíz körül már alszunk is, reggel 10-11 óráig. Majd dél-fél egytől 3 óráig, aztán még van hogy alszik egy fél órát de van, hogy egyáltalán semmit, hanem fennt van fürdésig. 4-szer eszik egy nap, 3-szor tápszert, 1-szer gyümit!:)

4,5 hós baba anyukája!

2012. máj. 18. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok. Nekem még van a 3 hós fiamon kívül egy 14 hós lányom, és egy 3,5 éves lányom. Hát az esti altatás néha katasztrófa. Jó lenne egy varázsszó és alszik mind.:D
2012. máj. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!