Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babátok éjjel...

Anyatejes babátok éjjel hányszor ébred enni?

Figyelt kérdés
Picurkám lassan 4 hónapos lesz. Éjszakánként általában 2-szer kel fel enni, majd reggel 6 óra körül is. Nálatok hogy telnek az éjszakák?
2012. febr. 12. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2x ébred. 3hetes
2012. febr. 12. 19:48
 2/11 anonim ***** válasza:
10kor alszik el, 6kor ébred, kivétel, ha rossz kedve van, olyankor egyszer ébred, szopi után visszaalszik. 3 hónapos.
2012. febr. 12. 19:49
 3/11 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: Szerencsés vagy! :)

Az én kislányom 6-kor alszik el. Sajnos nem tudom kitolni a fürdetést későbbre. Talán majd ha jobb idő lesz és hosszabbak lesznek a nappalok. :)

Nem nyűgösködik este 10-ig? Sokat alszik napközben a picurkád?

2012. febr. 12. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
mi 2szer kelünk, lassan 4hósak leszünk mi is
2012. febr. 12. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Kislányom 4 hónapos és 1 hetes. 1 hónaposan már 5-7 órát aludt, 2-3 hónaposan 8-10 órát, most 2-3 hete már 21-7-ig alszik általában. Napközben 3x30 percet, vagy 1-2 órát délben, este meg 1-1 órát 17 felé. Kivéve akkor, ha felfedez valamit, például a forgást és ettől nagyon izgatott, akkor 2 napig 2 óránként eszik. Vagy amikor fogacskája fáj, akkor is sokszor keveset eszik. De hál istennek nem éjszakáztunk még egyszer sem, eszik és alszik tovább.
2012. febr. 12. 21:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Na akkor nalunk a legrosszabb a helyzet. 9kor alazik el kel ejfel korul es 3korul ezutan visszaalszik majd kel 5kor es buli van egy de roszabb esetben 2ora hosszat is. Semmi baja inkabb jo kedve van , sikongat dumal rugdalja az oldalam. Ebben csak az a szar nekem hogy en mar nem tudok visszaaludni mikor o igen mert a nagytesot oviba kell vinnem. Fogzik es ezt tul kell elnem sajna. 4es fel honapos de 3honapos koraig viszont ataludta az ejszakat
2012. febr. 12. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Kb 10kor alszik el, 3kor és 6kor eszik és visszaalszik, 8kor kel általában plussz-mínusz fél óra. 6 hónapos.
2012. febr. 12. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Igen, mondták, hogy szerencsés vagyok, meg is becsülöm :)

Nekünk így alakulnak a napok:

Reggel 6 körül ébreszt a lányom, hogy enne, aztán többnyire visszaalszik még 10ig. Ja, nálunk a szopi 40-50 perces, mindkét ciciből eszik, ha nagyon olyan napja van, egy órát is képes cicizni, hamarább nem engedi el. 10 óra körül eszik utána, majd játszik a feje fölött lévő játékokkal fél órát, és utána nyűgös, mert nehezen alszik el, legtöbbször kézben. (hát igen, nekem ez a keresztem). 3körül szopik megint, majd ugyanaz a menet, játék, nézelődés, kendőzés, megint nyűgös, ilyenkor alig alszik, mindig érdeklődne a világ dolgai iránt. Fél 7kor fürdünk, majd szopi, amit 8-9 órára fejez be, épp mikor hogyan... Onnantól 10 órára szokott elaludni, de van, hogy kihúzza 11ig. Persze ez még mindig jó, mert utána megint csak reggel jelez, ahogy már írtam fenn, 6 felé.

Igaz, csak három nap múlva lesz 3 hónapos, készülök a fejlődési ugrásra, lehet, az borít majd mindent.

2012. febr. 12. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de nálunk is 3 hónapos koráig sokkal jobb volt a helyzet, na nem ilyen jó, mint nálatok, de jobb, mint most. Addig nagyon nehezen aludt el,2x ébredt. Most szépen, könnyen elalszik a cicin, de nagyon nyugtalanul alszik, fel riad, olyan keservesen sírdogál :(

Van hogy simán 4x, 5x is megébred, és ő is elég sokáig cicizik, nem szoktam megszabni meddig, ameddig kedve van. Én örülök neki, mert addig is szunyálhatok :)

2012. febr. 12. 22:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Az én pici lányom keveset cicizik. 5-10 perc alatt meg is van. Én abból a szempontból vagyok szerencsés (de lekopogom), hogy szopi után leteszem az ágyikójába, megkapja a cumiját és alszik is. :) Remélem így is marad. Inkább kelek kétszer etetni, de nagyon jó, hogy nem kell ringatni órákon át. :)
2012. febr. 13. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!