Anyatejes babátok éjjel hányszor ébred enni?
2. válaszoló: Szerencsés vagy! :)
Az én kislányom 6-kor alszik el. Sajnos nem tudom kitolni a fürdetést későbbre. Talán majd ha jobb idő lesz és hosszabbak lesznek a nappalok. :)
Nem nyűgösködik este 10-ig? Sokat alszik napközben a picurkád?
Második vagyok. Igen, mondták, hogy szerencsés vagyok, meg is becsülöm :)
Nekünk így alakulnak a napok:
Reggel 6 körül ébreszt a lányom, hogy enne, aztán többnyire visszaalszik még 10ig. Ja, nálunk a szopi 40-50 perces, mindkét ciciből eszik, ha nagyon olyan napja van, egy órát is képes cicizni, hamarább nem engedi el. 10 óra körül eszik utána, majd játszik a feje fölött lévő játékokkal fél órát, és utána nyűgös, mert nehezen alszik el, legtöbbször kézben. (hát igen, nekem ez a keresztem). 3körül szopik megint, majd ugyanaz a menet, játék, nézelődés, kendőzés, megint nyűgös, ilyenkor alig alszik, mindig érdeklődne a világ dolgai iránt. Fél 7kor fürdünk, majd szopi, amit 8-9 órára fejez be, épp mikor hogyan... Onnantól 10 órára szokott elaludni, de van, hogy kihúzza 11ig. Persze ez még mindig jó, mert utána megint csak reggel jelez, ahogy már írtam fenn, 6 felé.
Igaz, csak három nap múlva lesz 3 hónapos, készülök a fejlődési ugrásra, lehet, az borít majd mindent.
Nem akarlak elszomorítani, de nálunk is 3 hónapos koráig sokkal jobb volt a helyzet, na nem ilyen jó, mint nálatok, de jobb, mint most. Addig nagyon nehezen aludt el,2x ébredt. Most szépen, könnyen elalszik a cicin, de nagyon nyugtalanul alszik, fel riad, olyan keservesen sírdogál :(
Van hogy simán 4x, 5x is megébred, és ő is elég sokáig cicizik, nem szoktam megszabni meddig, ameddig kedve van. Én örülök neki, mert addig is szunyálhatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!