Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen volt a babád első tortája?

Milyen volt a babád első tortája?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok dönteni. Lúdlábra gondoltam, de abban van kávé. A túrótorta kilőve, mert most volt 2 napja a tesóm szülinapján.

Egyéb ötletek? :) kép is jöhet!!

2013. máj. 13. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
utolso nagyon ügyi vagy!!!
2013. máj. 13. 12:24
 12/22 anonim ***** válasza:
A fiunknak is házi készítésű tortája volt. Nagyon egyszerű, banános töltelék került a piskótába, és bevontuk marcipánnal. Majom fej formája lett, mert nagyon szereti a majmokat! :)
2013. máj. 13. 12:24
 13/22 A kérdező kommentje:

9-es, pedig az ünnepelt nagyon díjazná :D Legalábbis az én lányom meglát egy kinder csokit, majd kiugrik a bőréből :D Pedig nem kap sűrűn, most is már vagy 1 hónapja nem kapott.

Utolsó, szép lett ez a torta, nem tudom mi a probléma vele :))

2013. máj. 13. 12:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja az utolsó is ugyan az a személy, akinek eddig pötyögtem :D Szóval ügyes vagy :D
2013. máj. 13. 12:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hát életem első tortája volt, amúgy..:D

És igen biztos vagyok benne, hogy díjazná a csokit, de szerintem is túlzás lenne belőle neki 1 szelet, persze azért megkóstolhatja, szereti a csokit, és ehet is természetesen mértékkel..:) De szerencsére ő maga szabja a mértéket, abszolút nem eszik egyszerre sokat..:) Majd ha eldöntötted, és megvolt az ünneplés, teszel ide egy képet, hogy milyen torta mellett döntöttél? :)

2013. máj. 13. 12:29
 16/22 A kérdező kommentje:

Szerencsére az én lányom is le tud állni, nem tömi magát rosszul létig.

Aha, majd teszek fel, remélem jól sikerül majd :D Közben azon agyalok, hogy lehet hogy a nagy torta is csokitorta lesz és bumm..

2013. máj. 13. 12:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Én a kislányomnak 1 szülinapjára egy cumit tortát

csináltattam rózsaszínt fehéret és csoki torta volt a belseje.

2013. máj. 13. 12:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Sün formájú csoki torta volt.
2013. máj. 13. 12:48
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia, végül is így sikerült a tortája:

Nutellás epertorta mellett döntöttem..:-)

Belseje:

[link]

Végeredmény:

[link]

Kíváncsi vagyok nektek milyen lett! :-)

2013. jún. 3. 14:29
 20/22 A kérdező kommentje:

Hűű, nagyon jó lett!

Itt az enyém, a csupa csokis, az volt az a torta amit szét túrhatott, a másik meg a "szép" torta :)

Csokis: [link]

Babócás: [link]

2013. jún. 4. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!