Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Légzésfigyelö nélkül altatjáto...

Légzésfigyelö nélkül altatjátok a babát külön szobában?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám,eddig vele aludtam a szobájában,mert sokszor kelt éjjel és hasfájós volt. Csak anyatejes,ezért nekem is könnyebb volt igy az éjszakai szoptatás. Még mindig kb 2-szer szopik éjjel. Tudom,hogy nem túl jó,hogy együtt alszunk,de engem megnyugtat,hogy mellettem van. De már valahogy le kéne csökkenteni 1-re az éjszakai szopit,és alhatnék a saját szobámban,csak félek,mert nincs légzésfigyelönk és ma éjjel is vissza büfögött fekve és köhögött. Ti hogy csináljátok? Tanácsokat kérnék!
2009. okt. 1. 08:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy bébiőr elég.Az egyik ismerősöm megvette 30e körül és már első éjjel beriasztott, teljesen bepánikolt.Aztán a második beriasztásnál berohant vele éjjel az ügyeletre ahol a doki azt mondta nekik:a légzésfigyelőt annak az ágyába tenné aki ezt kitalálta.Hogy értelme legyen el kellene végezni hozzá egy tanfolyamot is!Ha egészséges a babád ilyenre nincs szükség!
2009. okt. 1. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
9.31-es vagyok,szerintem ez egy nagy hülyeség,hogy csak akkor kell ilyet venni ha elvégzünk hozzá egy tanfolyamot.most gondoljátok már el,mennyire nem mindeggy mikor veszed észre,hogy nem vesz levegőt a babád,rögtön vagy 2 óra múlva.brámit megpróbálhaszt ilyenkor,de a lényeg az időben jövő segítségkérés.a másik meg nagyon sok mebernek semmi baja nem volt a légzésfigyelővel,szerintem ha megfelelően van beállítva és azt nem piszkálják,jól vannak le rakva az érzékelők szerintem nem lehet baj.
2009. okt. 1. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:
És ha riaszt mit csinálsz?Úgy őszintén?Tudod?Jó odarohansz felveszed, és ha más baj van?Viszed a kórházba nem?De akkor is eltelik legalább fél óra ha nem több akkor meg már nincs mit tenni......hiába volt légzésfigyelőd!
2009. okt. 1. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
de nem reggel veszem észre,vagy 2 óra múlva,és e között pont egy élet a külömbség.igen amint riaszt velveszem,ha tényleg nem vesz levegőt már hívóm is mentőt akik biztosan elmondják pontosan mit is kell csinálnom.az életfunkciókat mesterségesen órákig is fent lehet tartani csek a megkezdésének kell 5 p belül elkezdődnie.nemhiszem ha pontosan mondják mit csináljak ne tudnám megtenni,és akkor sem 2 óra múlva veszem észre amikor már semmit nem lehet tenni.szóval lehet okoskodni,de a légzésfigyelő nem azért van,hogy életben tarsa a babát hanem hogy nekünk jelezzen hogy valamit csinálni kell és az nem mindeggy ilyenkor azt mikor kezdjük el.
2009. okt. 1. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyereknél volt légzésfigyelő, + mindekettővel egy szobában alszunk/aludtunk, de külön ágyban. Engem megnyugtat. Az Angercare-t be lehet úgy állítani, hogy nem pttyegjen folyamatosan, csak fényjelet adjon a légzésvételre. Olyan fura azt olvasni, hogy "nem érdemes, mert olyan kevés az esélye..." És ha pont veletek történik? A vasúti átjáróban is átmész a piroson, merthogy olyan kevés az esélye, hogy pont akkor jön a vonat? Végülis 1000-ból csak 1-szer van halálos baleset. Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha van lehetőség bármitől megvédeni a gyermeked, akkor miért ne tedd? Egyébként használtan is lehet venni. Én is el fogom adni, meg gondolom mások is megpróbálják eladni, ha már nincs rá szükségük. Így tuti olcsóbb, mintha bérelnél. Én egyébként korábban úgy számoltam, hogy majdnem ugyanannyi a vége ha bérelném, mintha megveszem, csak akkor nem egyszerre kell kifizetni.
2009. okt. 1. 14:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek saját joga eldönteni kell e neki, bár régen se volt és felnőttünk nélküle...

Mi se vettünk, mi egy szobában alszunk a babával, bár hajnalban általában átkerül a kiságyból a nagyágyba.....és imádom ahogy szuszog:)

2009. okt. 1. 14:56
 17/18 anonim ***** válasza:
A vasúti átjáróban azért piros a lámpa, mert éppen JÖN a vonat, tehát nem fogok átmenni rajta... Ez elég rossz hasonlat volt, már bocs...
2009. okt. 1. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez a "mi is felnőttünk nélküle" szöveget nagyon nem szeretem, mi felnőttünk, DE sokan nem. Ha előre tudnád,hogy ez a légzésfigyelő mentené meg a gyereked életét,akkor is úgy gondolnád,hogy felesleges? Ez a légzésfigyelős dolognak tényleg 2 tábora van: van,aki ragaszkodik érte,vki szerint felesleges. Szerintem fontos, és megnyugtató dolog.

azért majd írd meg,hogy hogy döntöttél.

2009. okt. 1. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!