Hogyan altatjátok légzésfigyelő mellett az első 3-4
hónapban a babátokat: hason vagy háton vagy oldalt fekve?
Figyelt kérdés
mert az én kisbébim csak hason hajlandó aludni
2008. dec. 6. 12:43
1/9 anonim válasza:
Szia. Nekem is van légzésfigyelő készülékem, de én előtte a picit kézben szoktam elaltatni/ ő úgy szereti/, majd utána teszem a kiságyba oldalt fekve, ha esetleg alvás közben böfizne ne legyen gond vele. Bekapcsolom a légzésfigyelőt és viszem magammal a távhallgatót, igy van időm valamit dolgozgatni is mellette. 2 hónapos baba anyukája.
2008. dec. 6. 13:47
2/9 anonim válasza:
Oldalt semmiképp, mert nem jó a gerincének, és a csípőjének sem.
nyugodtan altasd hason, a lányom mindig úgy alszik:-)
2008. dec. 6. 14:20
3/9 anonim válasza:
Az én kislányom csak hason tud aludni. Ha a hátára fektetem, egy órán belül felébred, ha átfordítom még két órát alszik. Így is nagyon jól működik a légzésfigyelő.
Tudom, mert beriasztott, amikor a kis drágám lekalimpált róla, jól meg is ijesztett minket apjával.
3 hetes kislány anyukája
2008. dec. 6. 14:42
4/9 anonim válasza:
en ugy tudom hogy hason nem a legjobb ugye, de rengeteg anyukától hallottam, hogy haton fekve aludt a gyereke, es nem lett semmi baja. ha nagyon elalszik, be fog figyelni a legzesfigyelo, kulonben is nagyon ritka dolog, szóval szerintem hagyd ugy aludni, ahogy szeretne :D
2008. dec. 6. 16:04
5/9 anonim válasza:
elnezest, hason fekve
2008. dec. 6. 16:04
6/9 anonim válasza:
Nekem a lányom csak oldalt,vagy háton alszik.születe´se óta.mostanában magától fordul oldalra és úgy alszik el a katicájával:)
10 hónapos kislány anyukája.
2008. dec. 6. 17:26
7/9 anonim válasza:
én meg sajnos csak oldalán tudom altatni alig 5 hetes babámat, mert akármeddig is büfiztetem, mindig bent marad 1-2. Amikor meg felébred, a pici szájára van száradva a tej:((
2008. dec. 6. 20:45
8/9 anonim válasza:
A lányom 2 hetes kora óta hason alszik, mert felébresztette a kalimpáló keze... Most 4,5 hónapos, és néha ő maga fordul kicsit féloldalt, amolyan stabil oldal-szerűen. Nehezen büfizik, és megfigyeltem, hogy hasonfekve is sikerült neki. Azóta nem aggódom, ha mégsem jön ki evés után a levegő.
A légzésfigyelőnek szerintem mindegy, hogy háton, hason vagy oldalt fekszik rajta baba, a finom mozgást érzékeli, a mellkas pedig minden irányban mozog.
2008. dec. 6. 20:56
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat. a bölcsőhalál miatt kérdeztem igazából,mert halálra rémisztettek,hogy ne hagyjam hason aludni - de háton max. 1 órát alszik,utána felkel,hason jobban tud mozogni,teszi jobbra-balra a fejecskéjét,mászik előre :). remélem nem lesz semmi baj,és örülök,hogy nem én vagyok az egyetlen,aki hason altatja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!