Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennél? 15hónapos babád...

Mit tennél? 15hónapos babád elealtadnád még déleleőtt, ha nyűgös, elalszik séta közben, ágyában már nem. De délután nehéz elaltatni. Kibírja, csak nyügös.

Figyelt kérdés
De akkor most ne menyjük sehova délelőtt?Mennyi idő az átállás?
2009. okt. 1. 07:36
 1/4 A kérdező kommentje:
AZt elfeljtettem írni,hogy este fél9től reggel fél 7ig alszik,elég korán kel:(
2009. okt. 1. 07:44
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Mért nem aludhat az a gyerek akkor, amikor akar? Ha délelőtt álmos, akkor délelőtt, babakocsiban is alhat, ha tud, délután meg, ha nem álmos, nem alszik. De akkor mért nyűgös?
2009. okt. 1. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeim 1 éves koruktól csak 11-12 körül alszanak,2-3 órát,igy este könnyen elalszanak,ha délelőtt nyügös,leülök vele mesét "olvasni",könyvet nézegetni,iszik egy kis teát,és annyit töltödik,hogy alvásig ne nyűglődjön.Este fél 9 től reggel 6-fél 7 ig alszik.
2009. okt. 3. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Az utolsóhoz csatlakoznék. Nálunk is egy éves kora körül kezdtük az átállást. Egy pár nap nyűgös volt, de én is mesekönyveztem vele, nem mentünk messzire, de nem vittem babakocsit mert ő is elaludt benne. fél 11 kor tettem le először aludni aztán ez most már kitolódott délre.

sokat aludt babakocsiban az én lányom is kint a levegőn, de volt hogy a szobában is. Most már szépen alszik az ágyában is.

2009. okt. 3. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!