Ha éjszaka felkel a babád, a páros is felébred hozzá?
Nálunk dettó ugyanaz van, mint a 10.02-nél :)
Mindketten felébredünk, amíg melegítem a tápszert, addig Apa simizi, halkan beszél hozzá. Míg etetem, vagy visszaalszik, vagy nem. Büfiztetés, altatás, aztán alszunk mi is tovább. Ő sincs napközben itthon, ezért mindenből kiveszi a részét, amikor csak lehet. Akár éjszaka is.
A mostani éjszakánk nagyon rossz volt, sokszor fent volt a manó, szegény Apa nem is tudom, hogy bírja. :(
HIHI!
Nálunk is minden reggel azt mondja apa, hogy: De jó, hogy egyszer sem kellett Mazsolához felkelni!" Közben én hajnali 4-től 3-4-szer is keltem hozzá!
Nálunk a 10:26-oséhoz hasonló az éjszakánk.
Apa alszik, mint a bunda, én megetetem a manót, aztán átkommandózik apához, és elkezdi simizni apát, vagy rosszabb esetben meghúzkodja a kézszőrét, vagy belekapaszkodik az orrába, vagy belenyúl a szájába...:-)
Apa mosolyogva ébred, magához húzza, megsimizi a kislányt, és elalszanak együtt.
Utána én visszateszem a picurt a kiságyba, és alszom én is tovább.
Ezek a legjobb pillanatok, amiket apa átél!
(és persze én is, de napközben nekem vannak külön, személyre szabott élmények... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!