Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha éjszaka felkel a babád, a...

Ha éjszaka felkel a babád, a páros is felébred hozzá?

Figyelt kérdés
Az én férjem alszik mint egy bunda, az sem veszi észre hogy ha kimegyek mellőle és megyek át a gyerekhez, pedig van amikor 4x is kel éjszaka...
2009. okt. 1. 06:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk dettó ugyanaz van, mint a 10.02-nél :)

Mindketten felébredünk, amíg melegítem a tápszert, addig Apa simizi, halkan beszél hozzá. Míg etetem, vagy visszaalszik, vagy nem. Büfiztetés, altatás, aztán alszunk mi is tovább. Ő sincs napközben itthon, ezért mindenből kiveszi a részét, amikor csak lehet. Akár éjszaka is.

A mostani éjszakánk nagyon rossz volt, sokszor fent volt a manó, szegény Apa nem is tudom, hogy bírja. :(

2009. okt. 1. 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:
sziasztok!nálunk manóka ágya a miénk mellett van,de apa nem ébred meg a sírásra(mikor még kisebb volt a picikénk akkor néha ő ébredt hamarabb)viszont a kisfiam legujabb dilije az ,hogy mikor mellénk rakom szopizni hajnalban odamászik apához kiabál,hogy aaa és addig püföli apát amig nem reagál valamit:)olyan cuki:)8hós pasi
2009. okt. 1. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:

HIHI!

Nálunk is minden reggel azt mondja apa, hogy: De jó, hogy egyszer sem kellett Mazsolához felkelni!" Közben én hajnali 4-től 3-4-szer is keltem hozzá!

2009. okt. 1. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk a 10:26-oséhoz hasonló az éjszakánk.

Apa alszik, mint a bunda, én megetetem a manót, aztán átkommandózik apához, és elkezdi simizni apát, vagy rosszabb esetben meghúzkodja a kézszőrét, vagy belekapaszkodik az orrába, vagy belenyúl a szájába...:-)

Apa mosolyogva ébred, magához húzza, megsimizi a kislányt, és elalszanak együtt.

Utána én visszateszem a picurt a kiságyba, és alszom én is tovább.

Ezek a legjobb pillanatok, amiket apa átél!

(és persze én is, de napközben nekem vannak külön, személyre szabott élmények... :-)

2009. okt. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!