Csaszaros, ikres (lehet nem ikres is) anyukak meselnetek nekem az eslo 6hetrol, miutan megszultetek?
én konkrétan örültem lyuk van a s..ggemen annyira vacakul voltam kb három hétig, utána már enyhült
kín volt a szoptatás, a baba ellátása, de még a saját ellátásom is nehézkesen ment
Egyik kisfiam közel 3, másikuk 4 hétig volt koraszülött osztályon.
Naponta ötször lehetett bemenni hozzájuk etetni. Folyamatosan ingáztam a kórház és az otthonunk között. Nagyon fájtak a császáros sebek, erősen véreztem, így főleg taxiztam, nem vezettem.
Az a másfél hét volt nagyon nehéz, amikor egyik babám már otthon volt, másikuk még nem. Etetni három óránként kellett őket a kis súlyuk miatt. Így egyiküket megetettem otthon, aztán mentem be a kórházba másikukhoz, közben a tesóval a férjem otthon volt. Éjjel nem lehetett a kórházba menni, akkor "csak" otthon etettem három óránként. Ez így rettentően kimerítő volt, naponta kb. 4 órát aludtam.
A vérzés hetekig tartott, már nem tudom pontosan, hogy meddig, de min. másfél hónapig. Heverészni meg a sebeimet nyalogatni az állandó teendők miatt nem lehetett, muszáj volt gyorsan megerősödni, belejönni a dolgokba.
Nem tudom, ilyesmikre voltál-e kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!