Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Névadáskor figyelembe veszitek...

Névadáskor figyelembe veszitek, hogy van e a családban?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha van egy név ami tetszik nektek, de pl.: a testvéretek vagy unokatestvéretek, barátaitok azt a nevet adták a gyerekeinek, akkor ti már nem adjátok a saját gyereketeknek, vagy ez nem számít?
2013. máj. 11. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen figyelembe vesszük. ÉS nem választunk olyan nevet ami már van a családban. Bár, ha fiúnk lesz 2. névként megkapja az apukája nevét. De ennyi.
2013. máj. 12. 01:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi is figyeltünk nagyon tetszett a sógornőm neve meg a sógornőm gyerekeinek neve is (fiú lány ikrek) de letettünk róla ez okból hogy ne legyen már kis meg nagy . De attól hogy mi betartjuk sajnos a családban más nem tartja be így végül a fiam neve másé is lett a családban mondjuk viszonylag gyakori vagy ilyen népszerűbb név . Nem érdekel most már annyira főleg hogy évente mondjuk 3-4szer találkozunk addig meg belefér hogy mindig ketten figyelnek ha szólunk.
2013. máj. 12. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ,nagyfiam apukája nevét kapta ,kisebbik fiam is családban már régen létezet nevet kapot ,kislányom egyik neve az én nevem is .minkett soha nem zavart ilyesmi .
2013. máj. 12. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:

A közeliket figyelembe vettem.

Viszont anyám unokatestvérének a fiát 15 éve nem is láttam, így bátran adtam a nevét.

2013. máj. 12. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!