Abortusz? Jelen esetben elítélnétek?
Normális anygai körülmények között élünk, van lakás és autóhitel, férjem dolgozik, én gyeden. A nagy 2,5 éves múlt, a kicsi 8 hónapos.
Máj. 10-13 ig volt melőször a menzeszem(még szoptatok),nem volt az igazi, éppenhogycsak.
CSak óvszerrel védekezünk, megszakítás szóba sem jöhet.
Most nézem a naptárat, úristen!!! Nekem már meg kellett volna jöjjön. De semmi.
És most nagyon nagyon ideges vagyok,mert bár három gyerkőcöt szeretteünk volna, az élet közbe szólt. A lakáshitelünk megemelkedett,és a kicsi az a tipikus többemberes baba, mellette egy terhességet nem tudnék vigigcsinálni,úgy hogy napközben max egy órát alszik,és éjszaka is lagalább 4-5 alkalommal ébred:(:(Arról nem is beszélve,hogy epekövem lett,amit műteni kellene.
Hétfőn az első utam a gyógszertárba vezet,de addig megbolondulok:(:(:(
Kedves kerdezo es valaszolok!
Ha meg szeretnetek babat, ne vetessetek el a harmadikat, mert nagyobb lesz a lelki teher utana es biztos megbanjatok. sajnos sajat tapasztalatbol beszelek, en megtettem es nagyon szenvedek, ha tehetnem vissza forditanam az idot. Csak akkor tegyetek ha utana biztos nem fogtok bankodni.
Kedves Kérdező!
Nem ítél el senki, a kérdés csak az, hogy te meg tudnál-e bocsátani magadnak utána? Főleg, hogy tudod, hogy milyen egy babát kihordani, megszülni, nevelni.
A megtartást javaslom, azt biztos, hogy nem fogod megbánni.
Lehet, hogy könnyebb döntésnek tűnik most, de rá mehet a házasságod, a boldogságod is! Nem egy ilyen nőt ismerek!
(szociális területen dolgozom)
Általában nem a könnyebb döntés a jó döntés! Ezen gondolkozz el!!! Akit ( ha tényleg terhes vagy) a hasadban hordasz, ugyanúgy a te babád, mint a másik 2! Ezt ne felejtsd el!
Ne hidd, hogy el lehet felejteni egy abortuszt, örök életre egy nagy seb lesz!
Ha bármi kérdésed lenne, segítségre vágysz, írj nyugodtan privátba!
( ha budapesti vagy, szívesen vállalok ingyen gyerekvigyázást!!! )
Szeretettel imádkozom Érted, hogy a legjobb döntést tudd meghozni!
Köszönöm szépen mindenkinek!!
Addig addig barátkoztam a helyzettel,hogy nem tudtam volna elvetetni, akármennyire is nehéz lenne majd 3 kicsivel.
De végül nem kell "szerencsére" ezen morfondíroznom.
Ma reggel a teszt negatív lett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!