Mennyit játszotok a 10 hós babátokkal naponta? És miket? Játszótérre jártok?
Szia!
A lányom nagyon nyüzsgős, nincs szinte egy nyugis perce sem. Délelőtt a szobában játszunk, újságot "olvasunk" kockát ütögetünk, kukacot építünk-rombolunk. Ha megunja akkor négykézláb bejárja a lakást, pakol. Feláll a bútorok mellett, rámol, totyorog, kiabál. Ameddig alszik, én megfőzök stb. Ebéd után ismét játék, mondókázunk, "megfoglak"-ot játszunk, és véget nem érően pakolunk (ő szét, én össze). Szoktunk képeskönyvet nézegetni, állathangokat utánozni. A járókában vagy a habtapis sarokban egy ideig elvan egyedül a játékaival, vagy simán felszedi a habtapit:)
Az udvaron kutyázunk, én dobálok a kutyának játékot, ő meg nagyokat kacag ahogy szaladgál a kutyus. Szoktunk virágokat, faleveleket tapizni, tépkedni. Játszótérre nem járunk, de gondoltam rá, hogy néha leugrunk. Ha elmegyünk valahová ahol gyerekek vannak, akkor nagyon érdeklődő, barátkozni szeretne!
szia!
Nekem kicsit többet el van magában a kislányom, délelőtt általában egyedül játszik, néha ha ráérek, leülök hozzá, kocka tornyot építek neki, ő lerombolja, könyvet nézegetünk, "fogócskázunk", énekelek neki. Délután le szoktunk menni a játszótérre, imád hintázni, meg mostmár homokozni, körbe körbe mászkál a homokozóban, lapátol, és nézi a gyerekeket, ezt imádja!! :o) este felé szoktam inkább többet játszani vele, mert akkor már nyafibb.
Az én babám 10 hónapos, nagyon jól eljátszik egyedül. Néha én kérek elnézést, hogy játszani akarok vele. Amúgy pakolgatunk, rakosgatunk, zörgetünk, ilyesmit játszunk :)
Néha megyünk játszótérre, de csak ha üres (nem vagyok túl szociális), van babahinta, azt nagyon szereti. Itthon is van egyébként szobahintánk, imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!