Kisfiam ruháit csúnyán össze mostam és rózsaszínek lettek. Mivel fehéríthetném vissza? Nem állna neki jól a rózsaszín:D
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 17:11
11/13 anonim válasza:
Van color clorox, próbáld meg azzal. Ettől én is rettegek egyébként, nekem még nem sikerült.
12/13 anonim válasza:
Az Iberia-nak volt régebben színtelenítője,az nagyon jó volt. A DM-ben lehet kapni egyébként ilyen kis tasakos fehérítőket..Ha semmi nem segített, akkor én befestettem a ruhám, de gyerekruhát nem festenék be..
13/13 anonim válasza:
Szerintem ezen semmi se segít, gyakorlatilag mintha befestette volna a ruhát. Azt se lehet kimosni.
Vannak ilyen-olyan varázs szerek, de csak a pénztárcád lesz karcsúbb, lásd a színfogó kendőd ellenére rózsaszínek a fiak ruhái. Erre egy megoldás van, színek szerint mosni. :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!