6 hós babábál rózsaszín folt a pelusban, mi lehet?
Nekem kisfiam van, de egyszer-egyszer nálunk is előfordult.
Mikor született, pár naposan még a kórházban azt mondta rá a doktornő mikor ijedten szaladtam utána a pelussal, hogy valami (nem emlékszem mi) még nem ürült ki a szervezetéből, nem kell vele csinálni semmit. Aztán még nyáron kétszer előfordult, azóta nem. Állítólag attól is lehet, ha kevés folyadékot ivott, és valami (amit szintén nem tudok mi), besűrűsödött a vizeletében. Mindkétszer mire orvoshoz vittem volna, már nyoma sem volt, elmúlt magától.
Igen, igen, kedves 4., tényleg az volt, köszi!
Bár nyárra már biztos nem amiatt volt (akkor már 7-8 hónapos volt), de elmúlt magától. Ahogy utána olvasgattam, ez sokaknál előfordult, de nem derült ki az oka.
uh ne haragudjatok, a lényeges dolgokat nem írtam, tehát már nem szopizik, és nem evett színeszőset se cékla se semmi, bár meggyet napokkal ezelőtt igen, kb pár falatot.
Azóta nem volt több ilyen pelus, és semmi baja, de a kevés folyadék az tuti így van, mert alig tudtam belediktálni a vizet pár napja és még a menstruáció is elképzelhető, mert olyan kenődősebb volt a dolog.
Köszi
ma mindenképpen agyonitatom és figyelem , lesz -e még ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!