Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A csak pisis pelusban levő...

A csak pisis pelusban levő rózsaszín "folt" jelent valamit?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt, hogy keveset iszik a picikéd. Kapjon többet inni, és akkor el fog múlni!
2010. jan. 20. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi jót.Lehetséges,hogy hólyaggyulladása van a babádnak?Holnap beszélj orvossal.
2010. jan. 20. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha már hozzátáplálsz,akkor a céklától is lehet rózsaszín a pisi.
2010. jan. 20. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:
2, vagyok...igaz is,ha valami baj lenne,legalább hőemelkedése lenne,nyűgös lenne.
2010. jan. 20. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is a céklára gondoltam először...
2010. jan. 20. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Kevesebb folyadékot ivott,koncentrált lett a pisije,itasd bőven és megoldódik.Esetleg még valamilyen gyógyszer,ha adsz neki,attól is lehet.
2010. jan. 20. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idős a babád, mert újszülötteknél előfordul, hogy kristályos a vizelet (urat kristály)és ettől olyan téglavörös lesz a pelus. Ha már nagyobb babáról van szó, akkor nem tudom sajna.
2010. jan. 20. 20:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Ó, aranyosak vagytok!

2 hónapos a kislányom és csak anyatejes.

2010. jan. 20. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg kell, hogy mondjam, én haragszom magamra, amiért nem adtam a babámnak inni amikor kizárólag anyatejes volt. Mert ugye azt mondják, hogy az étel és ital egyben, ne adjunk neki mást. Én egy kis vizet próbáltam meg adni neki, de nem itta, és azt gondoltam biztos nem szomjas. Ülő helyzetben be volt esve a kutacsa is, de azt mondta a doki hogy az nem baj. 6 hónapos volt, amikor először beteg lett, és akkor először csináltam neki kamilla teát, és megivott belőle 100 ml-t egy húzásra. Azóta issza a teát, napi 2-300 ml-t és a kutacsa sincs már beesve. Szóval azt gondolom, hogy igenis kéne adni a babáknak folyadékot az anyatej mellett, és én bánom, hogy nem adtam neki korábban.
2010. jan. 21. 12:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Félek, ha megitatom, akkor nem fog annyit szopizni, mint eddig. És ha nem szopizik annyit, kevesebb tej termelődik stb..

A kutacsa, ami elég nagy, nincs beesve.

6 hónaposan valószínüleg már én is adok neki plusz inni, addig nem merek!

2010. jan. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!