A ti babátok is hangosan pukizik?
Figyelt kérdés
Két és fél hónapos és annyira nagyokat és annyira hangosan pukizik, hogy sok felnőtt elbújhat mellette :)2013. máj. 9. 07:16
1/8 anonim válasza:
ez tök normális :) addig örülj, míg ilyen jól kijön :) én nem gondoltam volna eddigi életem során, hogy ennyire örülni fogok neki, ha valaki pukizik meg kakil :) de mióta megvan a kisfiam (1 hónapos´) azóta ez boldogít :)
2/8 anonim válasza:
Második kisfiam hatalmasakat durrantott. Volt, hogy éppen sétáltunk, ő igazán férfiasat lőtt a babakocsiban az előttünk sétáló emberek meg megfordultak. Aztán, hogy mit gondoltak, szerintem jobb ha nem tudom. :) Azóta is mosolygok rajta.
3/8 anonim válasza:
ajaj:)3,5hónapos kislányom olyanokat durrogtat,hogy meglepödöm ,hogy tud ebböl a kis testből ekkora puki kijönni:)
4/8 anonim válasza:
Reggeli poénos kérdések! :) Köszi, máris mosolyogva indul a napom! :)
6/8 anonim válasza:
Az, hogy hangos és tetszik neki... az egy dolog.
Majd a mikor tud már beszélni és hangosan kijelenti: pukiztam. Mindezt nagyközönség előtt. :)
7/8 anonim válasza:
Méghogy hangos, az haggyán! De olyan büdös, hogy arrébb kell állnom :)
1 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!