Felelőtlenség nem használni légzésfigyelőt, ha már volt példa bölcsőhalálra a családban?
Én tuti vennék.
Nekünk is volt mert nem tudtam volna nyugodtan aludni.Nem veszed észre ha baj van...
Köszönöm a válaszokat!
Én úgymond kívülálló vagyok, mert még nincs gyermekem, de mégsem hiszem el, hogy az anyagi ösztön, a hetedik érzék, vagy nevezzük bárminek, majd jelez, ha baj van. Ilyen bizonytalan dologra nem hagyatkoznék...
Kedves Kérdező!
Akkor fogod megérteni, mi az az anyai ösztön, ha lesz gyermeked. Csodákra képes ugyanis. :o)
Mindemellett semmi bajom azokkal, akik használnak légzésfigyelőt, csak leírtam, hogyan gondolkodom róla.
Legjobbakat Neked!
Az anyai ösztön valóban létező dolog. De nem összekeverendő a jóslással, hókusz-pókusszal, egyéb "természetfeletti" képességekkel.
A bölcsőhalálban elhunyt babák anyjánál hol volt az az állítólagos hetedik érzék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!