Akik tavaly tavasszal/nyáron szültek! Milyen (volt) az első év? Hogy összegeznétek?
Augusztus 16- án szültem a kisfiamat. Az anyaság a világ legnehezebb dolga, sokkal könnyebre számítottam. A kisfiammal még soha semmi nem volt könnyű, nagyon nehéz vele,tipikus többemberes baba, várom az 1 éves kort hátha a meghozza a csodát :-)
Semmi pénzért nem kezdeném elölről. Egyébként vannak napok amikor élvezem hogy anya vagyok, meg borzasztó cuki, de néha( elég sűrűn) kiborít, de a világ összes kincséért nem adnám senkinek. :-)
A fiam szombaton lesz 11 hónapos. Nagyon gyorsan elrepült ez a majdnem 1 év. Nekem nagyon nyugodt, jó természetű fiam van, szerencsém van vele. Nem igazán volt hasfájós, az éjszakákat 8 hetes kora óta átalussza, mindenevő, barátságos, imádnivaló gyerek. Igazából nekem, amit még a szülés előtt elterveztem, sikerült is betartanom pl. külön szobában alvás, de ez nem csak az én érdemem, a fiam sem igényelte soha az együtt alvást.
Az anyaság nagy boldogságot ad, de nyilvánvalóan nem csupa rózsaszín leányálom, vannak nehézségek, lemondásokkal jár, de mindent megér, amikor a fiam odabújik, mondja, hogy "avaa" és nyújtogatja felém a kis kezeit.
Nálunk nem lesz 2. gyerek, de nem azért, mert bármi elrettentő tapasztalatom lenne, ennek más okai vannak.
Összefoglalva: Anyának lenni jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!