Van olyan anyuka aki cicin altatta el mindíg este a babáját? és hogy szoktattátok le? 12hós!
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 21:02
1/4 anonim válasza:
Én nem altattam, hanem este szopizott még, és vagy elaludt vagy ha végzett betettem a kiságyba és kész. Pont tegnap volt az első cicimentes este. 3 nap múlva lesz kisfiam 18 hónapos. A hintaszéken maradt délutánról a mesekönyv, cici helyett mesét olvastam Neki, aztán betettem a kiságyba és alszik. Mindig azt gondoltam, hogy majd egyszercsak Ő nem akar cicizni, hogy majd Ő kiköpi és egyértelműen jelzi, hogy nem akar cicizni..na ez nem így történt, ha adnám Neki, most is szopizná, de nem adom és hála nem is kéri. Hát így "szoktattam" le.
2/4 anonim válasza:
hat en nehezen szoktattam le. kezdodott azzal,hogy mar felebredt mikor tettem be az agyba es sirni kezdett. kezdtem megunni a dolgot, hogy kiveszem szopik probalom betenni az agyba felebred, ugyhogy az "aludj velem" cimu konyvbol ihletet meritve betettem az agyba leultem a szobaba es vartam. nem beszeltem, nem enekeltem, semmit nem csinaltam csak neztem a falat es hallgattam, hogy sir.egy eves kora korul volt ez nehez volt de elertunk oda, hogy este megszoptattam betettem az agyba eberen elkoszontem kijottem a szobabol es o elaludt egyedul es mar ez volt neki a termeszetes.
3/4 anonim válasza:
Nekünk a kisfiúnk mindig cicin aludt el. Sőt még volt hogy fel kelt este még egy kis plusz tejcsiért. Most volt 13 hónapos és most döntöttünk úgy a férjemmel, hogy elég nagy ahhoz, hogy cici nélkül aludjon el és, hogy már ne kelljen fel éjszaka mert éhes(egy évesen már tuti nem éhes a pici éjszaka ha eleget eszik nappal)
Mi úgy szoktattuk le, hogy esténként adtam a picinek egy jó éjt puszit majd megmondtuk neki, hogy most Apa altatja és kimentem a szobából.:) 2-3 nap alatt megértette, hogy mit is szeretnénk neki megtanítani.
Azóta pikk-pakk elalszik Apuval. :)
4/4 anonim válasza:
Magától leszokot mikor már egyáltalán nem szopizott.Szóval ez volt az utolsó szopi amit elhagyott.De nem 12 hósan hanem 27 hósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!