Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka aki cicin...

Van olyan anyuka aki cicin altatta el mindíg este a babáját? és hogy szoktattátok le? 12hós!

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Én nem altattam, hanem este szopizott még, és vagy elaludt vagy ha végzett betettem a kiságyba és kész. Pont tegnap volt az első cicimentes este. 3 nap múlva lesz kisfiam 18 hónapos. A hintaszéken maradt délutánról a mesekönyv, cici helyett mesét olvastam Neki, aztán betettem a kiságyba és alszik. Mindig azt gondoltam, hogy majd egyszercsak Ő nem akar cicizni, hogy majd Ő kiköpi és egyértelműen jelzi, hogy nem akar cicizni..na ez nem így történt, ha adnám Neki, most is szopizná, de nem adom és hála nem is kéri. Hát így "szoktattam" le.
2009. szept. 29. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hat en nehezen szoktattam le. kezdodott azzal,hogy mar felebredt mikor tettem be az agyba es sirni kezdett. kezdtem megunni a dolgot, hogy kiveszem szopik probalom betenni az agyba felebred, ugyhogy az "aludj velem" cimu konyvbol ihletet meritve betettem az agyba leultem a szobaba es vartam. nem beszeltem, nem enekeltem, semmit nem csinaltam csak neztem a falat es hallgattam, hogy sir.egy eves kora korul volt ez nehez volt de elertunk oda, hogy este megszoptattam betettem az agyba eberen elkoszontem kijottem a szobabol es o elaludt egyedul es mar ez volt neki a termeszetes.
2009. szept. 29. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a kisfiúnk mindig cicin aludt el. Sőt még volt hogy fel kelt este még egy kis plusz tejcsiért. Most volt 13 hónapos és most döntöttünk úgy a férjemmel, hogy elég nagy ahhoz, hogy cici nélkül aludjon el és, hogy már ne kelljen fel éjszaka mert éhes(egy évesen már tuti nem éhes a pici éjszaka ha eleget eszik nappal)

Mi úgy szoktattuk le, hogy esténként adtam a picinek egy jó éjt puszit majd megmondtuk neki, hogy most Apa altatja és kimentem a szobából.:) 2-3 nap alatt megértette, hogy mit is szeretnénk neki megtanítani.

Azóta pikk-pakk elalszik Apuval. :)

2009. szept. 29. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Magától leszokot mikor már egyáltalán nem szopizott.Szóval ez volt az utolsó szopi amit elhagyott.De nem 12 hósan hanem 27 hósan.
2009. szept. 30. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!