Ha valaki 80 ezer körül keresett és gyeden van, vissza akar menni dolgozni mert ugye a gyes nagyon kevés annak is megéri?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy a bölcsi is 20-30 ezer vagy ha nincs hely akkor magánba még több,plusz még egyéb költségek. szinte annyi marad a fizetésből minta gyesen maradnék.2013. máj. 8. 18:12
1/6 anonim válasza:
Miért ne érné meg?
Azt írod, 30 ezer a bölcsi (ami azért erős túlzás), akkor is 60 ezer marad a fizetésből nem a 25 ezer gyes.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem minden bölcsis ismerős ezt mondta,mert a fizetés alapján állapitják meg.plusz bérlet 10 ezer, hetente kell a bölcsibe vinni mindenfélét. Nem tudom ezért kérdem hogy tényleg igy van- e?
2013. máj. 8. 19:16
3/6 anonim válasza:
Mi olyan kerületbe lakunk pesten ahol nem kell csak ebédett fizetni illetve havonta csoport pénzt ,illetve havonta 1 pelust kell vinni ha a gyerek pelusos ,popsitörlöt de ezt csak ha elfogy ,popsikrém de ezt is csak akor kell vinni ha elfogy ,nálunk nincsen olyan dolog amit hetente kéne vinni ,tiszta ruhán kivül.
4/6 anonim válasza:
És ez kb ebéd + pelus 13000ft jön ki .ahol fizetni kell ott sem hiszem hogy havonta állami bölcsibe 35000ft többe kerülne mindenel együtt .
5/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a bölcsit, mert államiba nem hiszem, hogy ilyen költségek lennének :)
Én 13ezret fizetek akkor, ha 1 napot sem hiányzott a kisfiam. Ha volt 2 hét betegség - akkor 8 ezer. Havonta kell tisztasági csomag, de azokat otthon is elhasználnád rá.
Kérdezd meg a bölcsit, és utána mérlegelj!
6/6 anonim válasza:
van kismamabérlet. :)
ill. én már azért is visszamennék,hogy megmaradjon a melóhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!