Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha valaki 80 ezer körül...

Ha valaki 80 ezer körül keresett és gyeden van, vissza akar menni dolgozni mert ugye a gyes nagyon kevés annak is megéri?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy a bölcsi is 20-30 ezer vagy ha nincs hely akkor magánba még több,plusz még egyéb költségek. szinte annyi marad a fizetésből minta gyesen maradnék.
2013. máj. 8. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért ne érné meg?

Azt írod, 30 ezer a bölcsi (ami azért erős túlzás), akkor is 60 ezer marad a fizetésből nem a 25 ezer gyes.

2013. máj. 8. 18:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem minden bölcsis ismerős ezt mondta,mert a fizetés alapján állapitják meg.plusz bérlet 10 ezer, hetente kell a bölcsibe vinni mindenfélét. Nem tudom ezért kérdem hogy tényleg igy van- e?
2013. máj. 8. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi olyan kerületbe lakunk pesten ahol nem kell csak ebédett fizetni illetve havonta csoport pénzt ,illetve havonta 1 pelust kell vinni ha a gyerek pelusos ,popsitörlöt de ezt csak ha elfogy ,popsikrém de ezt is csak akor kell vinni ha elfogy ,nálunk nincsen olyan dolog amit hetente kéne vinni ,tiszta ruhán kivül.
2013. máj. 8. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
És ez kb ebéd + pelus 13000ft jön ki .ahol fizetni kell ott sem hiszem hogy havonta állami bölcsibe 35000ft többe kerülne mindenel együtt .
2013. máj. 8. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg a bölcsit, mert államiba nem hiszem, hogy ilyen költségek lennének :)

Én 13ezret fizetek akkor, ha 1 napot sem hiányzott a kisfiam. Ha volt 2 hét betegség - akkor 8 ezer. Havonta kell tisztasági csomag, de azokat otthon is elhasználnád rá.

Kérdezd meg a bölcsit, és utána mérlegelj!

2013. máj. 8. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:

van kismamabérlet. :)

ill. én már azért is visszamennék,hogy megmaradjon a melóhely.

2013. máj. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!